|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kavelj22 Član

Pridružen-a: Tor 23 Jan 2007 23:56 Prispevkov: 465 Aktiv.: 2.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2009 11:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo si bom sposodil temo.
Imam Samsung SGH i780 in bi rad nalozil Garmina mobile XT. Telefon vsebuje 4Giga kartico in se vse lepo nalozi na kartico. Zazene se instalacija in lepo potrdim ko me vprasa ce se strinjam z vsemi njihovimi tegobami...potem pa error. Instalacija je prekinjena ces da naj preverim ali imam dovolj prostora na telefonu oz naj preverim ce tecejo se kaksne druge aplikacije in naj jih zaprem. Mi lahko kdo svetuje kaj je narobe. Ker sem probal ze vse kar sem pac vedel.
In se to kaj pomeni datoteka GPSID_log.bak?
Najlepsa hvala za odgovor!
lp, jaka _________________ Živleje ni potica, življeje je črn kruh. Bul ga šparaš bul je suh. Zato pa kr na mizo žjim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kavelj22 Član

Pridružen-a: Tor 23 Jan 2007 23:56 Prispevkov: 465 Aktiv.: 2.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 16, 2009 5:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ok, samo softreset je manjkal in zadeva ze deluje. Sedaj sem nalozil Garmina mobile XT z City navigator Europe 2009 ter se kar iGo8. Oboje deluje zaenkrat odlicno je pa se v fazi testiranja. Moram pa povedat da kar se same aplikacije tice zgleda tale garmin proti iGo8 kot šajtrga proti mercedezu!
lp, jaka _________________ Živleje ni potica, življeje je črn kruh. Bul ga šparaš bul je suh. Zato pa kr na mizo žjim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljazsukljan Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2009 13:54 Prispevkov: 177 Aktiv.: 0.89 Kraj: Koper - Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 16, 2009 6:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mobitel je res dober za gps ampak po mojem mnenju se ne more dajat z namenskim gps.om
garmin in podobne napravce so zakon.
Sploh pa ni ti treba skrbeti za napajanje.
Lp _________________ carpe diem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5819 Aktiv.: 24.57 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Apr 21, 2009 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ljudsko, poglej ZS!
Ni bilo prej časa. _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5819 Aktiv.: 24.57 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pet Apr 24, 2009 1:19 am Naslov sporočila: |
|
|
kavelj22 je napisal/a: |
Ok, samo softreset je manjkal in zadeva ze deluje. Sedaj sem nalozil Garmina mobile XT z City navigator Europe 2009 ter se kar iGo8. Oboje deluje zaenkrat odlicno je pa se v fazi testiranja. Moram pa povedat da kar se same aplikacije tice zgleda tale garmin proti iGo8 kot šajtrga proti mercedezu!
lp, jaka |
Ravno zaradi šajtrge in mercedeza sem si naložil še iGO8 z zadnjo SLO karto in moram reči, vsaj kar se Slovenije tiče, da bom ostal kar na Garminu XT, saj:
- dela brez problemov,
- karta je bistveno natančnejša (AdriaRoute 2.2) in z manj napakami,
- ko zaženem program mi sam zažene tudi povezavo z BT GPS sprejemnikom, medtem, ko moram pri iGO8 vzpostaviti povezavo z BT sprejemnikom ročno, šele nato pa zaženem iGO,
- prostora za karto na zaslonu je več, kot pri iGO8,
- ni problemov s kompatibilnostjo kart,
- Garmin ima vse kar potrebujem,
- uporaba navigacije je enostavnejša, seveda je to stvar okusa in navade, vendar so osnovne funkcije takoj dosekljive (KAM?),
- enostavno urejanje POI na PC-ju in prenos v dlančnik in seveda dodajanje lastnih POI s pomočjo PC-ja,
......mogoče se bo še kaj našlo. _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sasoz Član

Pridružen-a: Pet 30 Jan 2009 9:46 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 19, 2009 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz vseno mislim, da je iGo bistveno boljši od Garmina, še posebej če zamenjaš skin in tudi pokritost z novo Monolitovo karto Slovenije je skoraj na nivoju Adriarouta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni