|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dynavox Neznanec

Pridružen-a: Tor 18 Nov 2008 13:51 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 02, 2009 10:09 am Naslov sporočila: video kabel za monitor |
|
|
Pozdravljeni,
Rabim pomoč pri spajkanju konektorja za PC monitor kabel. Sony trinitron Monitor je še starejšega tipa in ima RGB video vhod.
- Na eni strani obstoječega kabla imam že montirane 3 koaksialne vtičnice za RGB vhod.
- Na drugi strani video kabla pa sedaj potrebujem klasični 15 polni TMC priključek za običajno grafično kartico PC.
Če lahko kdo pomaga prosim pokličite na 040 293 656. V vpoštev pride tudi morebitni obstoječi adapter ali pa že izdelan kabel.
Hvala lepa,
Lado _________________ Razvoj CNC kinematičnih modelov |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Maj 02, 2009 10:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Precej bolj enostavno in z manj stroški bo, če obiščeš trgovino. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Sob Maj 02, 2009 10:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem ce imajo kable za monitorje (ne najdem jih v njihovi ponudbi). Vsekakor pa VGA <-> BNC kable v racunalniskih trgovinah ocitno prodajajo, jaz imam enega doma (sem imel monitor z VGA in BNC vhodi, in sem lahko to preprosto preklapljal med dvema racunalnikoma).
Pomembno je le, da graficna podpira sync on green, ce ima monitor res samo tri BNC vhode in ne pet ! _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.61 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sob Maj 02, 2009 11:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Doma imam popolnoma nov kabel VGA/BNC, ki sem ga nekoč kupil za priklop monitorja, ampak potem tega nisem rabil ima pa 5 BNC vtikačev za monitor in VGA 15 polni za grafično. Prodam ali zamenjam za kaj uporabnega, oziroma po dogovoru
Sicer dvomim, da se bo avtor te teme oglasil, saj je izrazil željo, da če mu želimo pomagati, naj ga pokličemo na mobilni telefon čuden način, no, če bi imel 080 xxxx številko, bi mogoče še šlo  _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Maj 02, 2009 11:24 am Naslov sporočila: |
|
|
V Pordenone je bilo kabel mogoče dobiti za vsega 3 € |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni