|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 766 Aktiv.: 3.22 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 12, 2009 10:07 pm Naslov sporočila: Screen capture -> film |
|
|
Pri predstavitvi nekega programa bi želel posneti film..
Torej da na PCc (Windows XP) naložim nek SW, ga zaženem, demonstriram uporabo svojega programa in na koncu zaključim z snemanjem..
K kupcu pa odnesem, pošljem CD ali kako drugače dostavim film in ta si ga pogleda..
Me zanima če imate ostali že kakšne izkušnje z tem in kateri SW priporočate za tako delo..
V bistvu potrebujem ta SW samo za enkratno priložnost zato bi bila kakšna Trial varianta čisto OK.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2222 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Tor Maj 12, 2009 10:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Cam studio _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Tor Maj 12, 2009 10:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vcasih so posnetke "kul" akcij (iz igric) snemali s FRAPSom in objavljali v Internetu. Rezultat je bil normalen video file, ki ga predvaja vsak rpedvajalnik videa (Windows Media Player, VLC, itd.). _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SkunkyLee Član

Pridružen-a: Čet 12 Feb 2009 16:59 Prispevkov: 198 Aktiv.: 0.99 Kraj: Maribor, Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 12, 2009 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fraps ne deluje v okolju windowsov, saj je sprogramiran, da zajema render iz grafične kartice. Sam sem za podobne namene, kot jih imaš ti uporabljal nelicenčno verzijo http://www.hyperionics.com/hc/, ki je sicer neomejen, lahko si ročno določiš točno določeno področje snemanja (na zaslon narišeš en pravokotnik), da pa na vse videe v zgornji kot watermark, ki pa, moje osebno mnenje, niti ni prav opazen.
Vredno poskusit. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Maj 12, 2009 11:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj vsebin za študij so nam prilepili kar v swf formatu. Verjetno obstaja orodje, ki zna točno to kar ti rabiš. Ker je bilo predstavljenih par programov kako se uporabljajo.
Sem našel: Camtasia zgleda plačljivo, je pa super narejeno. Zastonj dela 30 dni... _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lojzek Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 8:00 Prispevkov: 3388 Aktiv.: 15.95
|
Objavljeno: Sre Maj 13, 2009 6:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da tudi Snag It naredi posnetek filma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Maj 13, 2009 9:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Windows Media Encoder.
Sicer zastonjski, le za DL iz M$ strani rabiš licenčne windowse. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Sre Maj 13, 2009 5:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj časa sem uporabljal Camtasio (30 dni )
Super programski paketek  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni