|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.45 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2005 2:08 pm Naslov sporočila: Trgovina na koroškem |
|
|
Sej vem da na forumu nočete reklam, ampak mi kdo lahko pove kje bi se našla dobra trgovina z vsaj osnovnimi el. komponentami na Koroškem... Slovenj Gradec, Velenje, Ravne, ....
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2005 7:56 pm Naslov sporočila: Re: Trgovina na koroškem |
|
|
mucek4 je napisal/a: |
Sej vem da na forumu nočete reklam, ampak mi kdo lahko pove kje bi se našla dobra trgovina z vsaj osnovnimi el. komponentami na Koroškem... Slovenj Gradec, Velenje, Ravne, ....
Hvala |
Žal je ni . Najbližje jo imaš v Mariboru in Celju. V Avstriji pa v Graz-u Conrad. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2005 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
V Velenju je sicer ena, ampak ima res samo osnovne komponente. No, mogoče bi se dalo dobit tudi kaj po naročilu. Nahaja pa se zraven elektro šole. Natančneje ne vem kako ti naj opišem. Žal tudi ne vem kako se trgovina imenuje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2005 8:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tam pred 25 leti ko sem hodil v šolo v Velenje je bila edina trgovina, v kateri si dobil kak elektronski element Elektrotehna (blizu tržnice). Kak transistor se je dal kupit tudi v Standardu (nasproti avtobusne). Ne vem, če ta trgovina še obstaja. _________________ lp
Silvo
Nazadnje urejal/a Silvo Sob Jun 25, 2005 8:17 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pet Jun 24, 2005 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obe omenjeni trgovini še obstajata (Standard in Elektrotehna). Za Standard sem prepričan, da ne moreš dobit več niti enega elementa, ker imajo še samo živila in pa drogerijo. Za elektrotehno pa res ne vem. Bom pa povprašal ko bom hodil mimo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.45 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sob Jun 25, 2005 10:42 am Naslov sporočila: |
|
|
[slovenščina je zame španska vas] maribor oz. Celje bi se eventuelno dalo peljat do tja. Samo jest ponavadi kupujem v Lj oz kranju. Pa če mi zmanjka en upor res ne bom hodu iz SG u Lj
Kdo ve kaj za Mb oz Ce |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.45
|
Objavljeno: Sob Jun 25, 2005 11:52 am Naslov sporočila: |
|
|
V Mariboru imaš HTE, ČIP in Visnovič elektroniko. Mogoče je še katera, ki je ne poznam?
www.hte.si www.cip.si Za visnoviča pa ne vem spletne strani (jo pa ima) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni