www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Od sedaj naprej, pravi slovenski raketni forum...

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tomzi007
Član
Član

Pridružen-a: Sob 12 Feb 2005 18:29
Aktiv.: 0.40
Kraj: Hoče

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 24, 2005 5:46 pm    Naslov sporočila:  Od sedaj naprej, pravi slovenski raketni forum... Odgovori s citatom

Od sedaj naprej, pravi slovenski raketni forum...

Lahko posljete prispevke o mnenjih, tekmovanjih in o
raketah nasploh..modelarskih in amaterskih... Skratka
bodite pametnjakovici ))

Zankrat v fazi testiranja... dobrodosli v cim vecjem
stevilu...

Dovzetni za predloge o novih temah in forumih ))

http://tomzijevserver.pointclark.net/forum

LP
Tomzi

http://tomzi.org
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 24, 2005 10:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Laughing Laughing Trije elektroniki - štirje forumi na temo elektronike, ... Laughing Laughing Veliko uspeha ob še enem raketnem forumu ti želim, ...

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 25, 2005 9:36 am    Naslov sporočila:  Re: Od sedaj naprej, pravi slovenski raketni forum... Odgovori s citatom

tomzi007 je napisal/a:

...
Dovzetni za predloge o novih temah in forumih ))
...

LP
Tomzi

Po moje za začetek nima pomena odpirat novih tem. Sam bi storil nasprotno. Prva dva foruma bi združil v eno. Prav tako bi storil s formumom razno.
Zakaj; Obiskovalce na forum precej privlači število sporočil ter tudi stevilo obiskovalcev. Če je združeno, bo cifra sporočil večja s tem tudi občutek aktivnosti foruma. Druga stvar: Obiskovalcem je treba dati "kost za glodanje" Wink - treba je pripravit kako temo, na katero se bo razpravljalo. Na forumih je vedno tako, da je obiskovalcev, ki želijo pomagati več kot tistih, ki sprašujejo. Upam, da si razumel bistvo mojega sporočila. Uspeha ne smeš pričakovati čez noč. Rezultati o uspešnosti se bodo pokazali čez kako leto.
Želim ti mnogo uspeha s forumom.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tomzi007
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 25, 2005 10:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Laughing Laughing Trije elektroniki - štirje forumi na temo elektronike, ... Laughing Laughing Veliko uspeha ob [url=h**p://forum.modelarji.com/viewforum.php?f=67]še enem raketnem forumu[/url] ti želim, ...

Lp, Frenki

Poznam ta forum, ureja pa ga kolega. Zato je nastal, ker pac jaz nisem imel casa narest svojega. Res pa je, da so na mojem forumu tisti ljudje, ki so spica v tem v Sloveniji. Pravi strokovnjaki in gonilniki te zvrsti na slovenskem.
Bomo videli kako se bo obnesel Wink

Hvala za komentarje!
LP
Tomzi

Nazaj na vrh
iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.36
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 27, 2005 10:13 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz ti želim srečo Wink Mogoče je res malo preobširen , vsaj na začetku. Dobro bi bilo , da bi ga oblikoval malo "bolj drugače" kot so ostali forumi.
tomzi007
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 27, 2005 3:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

S časom bom tudi to naredil... Zaenkrat je še v fazi testiranja. Sem razmišljal katere MOD e bi še dal gor, pa sem videl, da je potrebno spreminjat programske vrstice v .php fajlih... Še kar komplicirano.. Vsaj zaenkrat.

LP
Tomzi

Nazaj na vrh
mipax
Član
Član

Pridružen-a: Tor 07 Jun 2005 22:35
Aktiv.: 0.43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 03, 2005 11:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa mislim, da ni nič narobe. če je še en forum. O raketnem modelarstvu res ni foruma pa tudi z elektroniko nima kakšne posebne zveze, pa čeprav se kakšno elektronsko vezje uporablja tudi pri tem.

Pa tudi ni treba ljudem jemat veselja z negativno nastrojenimi mnenji. Ali res nimate kaj bolj konstruktivnega povedat.

Če se bo forum prijel se bo pa itak videlo brez takih apriori negativno nastrojenih mnenj.
Smile
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 04, 2005 12:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mipax je napisal/a:
Pa tudi ni treba ljudem jemat veselja z negativno nastrojenimi mnenji. Ali res nimate kaj bolj konstruktivnega povedat.

Poglej no kdo se oglaša Laughing . Mogoče boš pa ti prišel s kako konkretno konstruktivno ponudbo. S Tomzijevo idejo ni nič narobe, imam pa kak pomislek glede tega. Kolikor sem prebral o njem in njegovih dosežkih na področju raketnega modelarstva, se mi zdi škoda, da se podaja v to. Verjemi mi, da forum zahteva svoj čas, ki bi ga lahko porabil koristneje. Namesto, da bi vsaj na kakem področju poskusili združiti moči, bo programiral in krpal svoj forum, se branil pred vdori, ... Mogoče mu boš pa pri tem tudi ti kaj pomagal, da mu bo ostal časa še za kako raketo naredit?

Tomzi z zgoraj napisanim sem mislil resno. O tukaj omenjenem pa lahko diskutiramo čez kako leto.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 04, 2005 5:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mipax je napisal/a:

Koliko sem prebral so vsa sporočila napisana z dobrimi željami ter nasveti. ...ko pa sem prebral tvoja sporčila tukaj na forumu pa sem ugotovil, da si dal veliko "konstruktivnih nasvetov" Confused

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni