|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Tor Maj 19, 2009 4:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
primozsu je napisal/a: |
@Sokrat
-Sem probal tudi to, vendar brez uspeha. (pri RemovableMedia nisem mogel brisati) |
Ce si si pozabil dodeliti pravice za nadzor, potem najbrz res ni slo To je enako kot pri prejsnjem koraku.
Citiram: |
-Ko sem napisal "list disk" mi je izpisalo: "There are no fixed disks to show." |
"list volume" pa napise kaj ?
-Kateri program je alternativa Deamonu |
Alcohol 120%
- Lahko uporabim katero koli verzijo XP SP3 in vnesem licenčno kodo, ki sem jo uporabil tu? |
Mocno dvomim. Zakaj pa ne bi ponovno instaliral teh, ce so prej delovali OK ? _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
primozsu Član

Pridružen-a: Sre 16 Feb 2005 9:11 Prispevkov: 412 Aktiv.: 1.73 Kraj: MB - Šentjur
|
Objavljeno: Tor Maj 19, 2009 4:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Te sem si prvič namestil kakšne tri tedne nazaj in pred enim tednom se mi je pojavil ta problem, ker nisem vedel kako ga rešiti, sem si še enkrat namestil windowse in ugotovil da se je problem ponovno pojavil, ko sem si namestil Deamona. Pred temi pa je delovalo kot mora, vendar ko hočem inštalirati ta CD, mi javi da ne more prenesti ene datoteke (malo je zdelan).
list x
Sokrat hvala za trud, sem se poleg kar nekaj naučil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Tor Maj 19, 2009 5:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Drugače druga alternativa Daemon Toolsu je lahko tudi Power Iso, meni ljubši - deluje tudi na Win7  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Maj 19, 2009 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za floppy vpraša, če imaš kak starejši CD od windowsov in še ne pozna SATA kontrolerjev. Preko floppyja mu podtakneš driverje, da sploh najde kontroler in disk na njem. (To nima veze s trenutnimi težavami).
Kako si pa pred enim tednom instaliral? _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
primozsu Član

Pridružen-a: Sre 16 Feb 2005 9:11 Prispevkov: 412 Aktiv.: 1.73 Kraj: MB - Šentjur
|
Objavljeno: Ned Maj 24, 2009 3:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem si na novo instaliral windowse, prejšne težave so odpravljene, vendar imam sedaj nov problem s USB ključkom. Takoj po namestitvi je ključek deloval brez težav, vendar čez čas ko sem namestil vso programsko opremo mi kljček spet ne dela. Problem je sledeč: Ko vstavim ključek mi ga lepo zazna in prikaže v "My computer" vendar ko kliknem na njega mi izpiše "Access is denied". (imam administratorske pravice)
Kako bi lahko rešil težavo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2222 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Ned Maj 24, 2009 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Desno klikni na ključek in poglej kaj je prva opcija. Če je slučajno Autorun, ključ preglej z protivirusnim programom. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Ned Maj 24, 2009 11:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno se ti je namestil virusek oz. nekaj podobnega...
Meni se to zgodi, ko ključek vklopim v šolski računalnik nato nazaj v laptopa.
Največkrat mi Nod zbriše Autorun.ini, foool.exe (nekaj podobnega) ter explorer.exe.
Se pravi: Antivirusni program  _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
primozsu Član

|
Objavljeno: Pon Maj 25, 2009 12:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Da, prav sta imela.
G:\Recycled\INFO.EXE (to je ta ki se heca z mano ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni