|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
joc Član

Pridružen-a: Pet 22 Dec 2006 14:19 Prispevkov: 371 Aktiv.: 1.64 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Maj 26, 2009 11:22 pm Naslov sporočila: Ojačevalnik McCrypt PA-5000 |
|
|
Pozdravljeni.
Zanima me vaše mnenje oz. ali imate kakšne izkušnje z ojačevalnikom:
http://www.bolha.com/oglas3790582/dj-oprema-ojacevalnik-mccrypt-pa-5000 ?
Predvsem me zanima, ali je zanesljiv, ali je verjeti navedenim tehničnim podatkom?
Meni se zdi precej ugodna varianta ojačevalnika...
Lep pozdrav!
Hvala.  _________________ Človek, tako pomembno bitje, ki ga lahko naredi vsak bedak. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Maj 26, 2009 11:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Povsem odvisno, za kaj ga rabiš.
Že v imenu ti pove, da je to >>DJ<< ojačevalnik. Kar pomeni, nizka cena, nizka moč, nizka kvaliteta zvoka in veliko lepih lučk
Namenjen je manjšim zabavam. Tudi za kakšen lokal bi bil ustrezen.
Za doma v dnevno sobo ni, za koncerte pa tudi ne.
Torej, za kam ga rabiš? _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joc Član

Pridružen-a: Pet 22 Dec 2006 14:19 Prispevkov: 371 Aktiv.: 1.64 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Maj 27, 2009 12:17 am Naslov sporočila: |
|
|
hehe... lučke so, lučke ...
Ja v bistvu nič resnega - samo malo me zanima vaše mnenje, ker kot sem že dejal se mi zdi precej ugodna varianta... že samo ohišje+trafo zna bit tolk kot je cena prej omenjenega ojačevalnika. Navedena moč pa tudi ni tako nizka... npr. 2x165W oz. 2x300W RMS 4E ni za podcenjevati... http://www.bolha.com/oglas3790566/dj-oprema-ojacevalnik-mccrypt-pa-8000-crn
Mogoče bi ga imel za ozvočlenje kakšne manjše zabave...  _________________ Človek, tako pomembno bitje, ki ga lahko naredi vsak bedak. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
TilenS Član

Pridružen-a: Čet 24 Nov 2005 12:29 Prispevkov: 556 Aktiv.: 2.34
|
Objavljeno: Sre Maj 27, 2009 12:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Osebno bi priporočal za ta cenovni rang mogoče tole ali pa tole. Prijatelj ima malo močnejšo izvedbo iz te serije in res dober ojač. glede na ceno. _________________ LP Tilen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni