Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Maj 30, 2009 1:29 pm Naslov sporočila: Nedosegljivost strežnika |
|
|
Zaradi izpada HW je včeraj prišlo do težav z dostopom do www.elektronik.si . Stvari smo za čas reševanja omenjenih težav preselili na alternativno lokacijo. Ker bomo med vikendom težko uredili kaj glede usmerjanja domen je bilo aktivnim uporabnikom foruma poslano mail sporočilo z linkom do foruma. Stvari se aktivno rešujejo, o spremembah pa boste obveščeni.
Ob tej priliki bi rad ponovno spomnil tiste, ki imate vpisane "čudne"mail naslove, da svoje profile uredite.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.80 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sob Maj 30, 2009 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer meni ne dela že par dni(lahko da se mi samo zdi), mail sem dobil šele danes. Zadnje dni sploh nisem vedel kaj počet na računalniku ko forum ni bil dostopen.
Želim vam uspešno usposobitev foruma.
Me je pa ta stran nasmejala:
http://www.elektroniki.info/ _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.88 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Ned Maj 31, 2009 9:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi pri meni je podobno. Elektronik.si imam za domačo stran. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Maj 31, 2009 5:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
He he ... moja nedokončana spletna stran
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko11 Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 17:47 Prispevkov: 893 Aktiv.: 3.77 Kraj: Dobrepolje
|
Objavljeno: Ned Maj 31, 2009 6:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
Kam so izginila zasebna sporočila in objave na forumu? za nekaj dni nazaj(5)
Ali se bo to uredilo, ko bo urejen normalen dostop?
LP,marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.72 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Jun 01, 2009 8:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Je že kaj znano, kdaj bodo težave odpravljne?
Se pa zelo pozna na obisku foruma, ki je parkrat manjši.  _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

|
Objavljeno: Pon Jun 01, 2009 9:14 am Naslov sporočila: |
|
|
marko11 je napisal/a: |
Kam so izginila zasebna sporočila in objave na forumu? za nekaj dni nazaj(5)
Ali se bo to uredilo, ko bo urejen normalen dostop? |
Trenutno nedostopni podatki so za 2 dni (28.05 in 29.05) - kje si prišel do petih dni? Če bo stvari možno restavrirat, bomo to naredili.
gkrusi je napisal/a: |
Je že kaj znano, kdaj bodo težave odpravljne?
Se pa zelo pozna na obisku foruma, ki je parkrat manjši.  |
Težave se odpravljajo, čeprav na funkcionalnost foruma načeloma ne vplivajo. Vsem, ki imajo vpisan delujoč mail je bilo poslano sporočilo o novi lokaciji. Žal kljub večkratnim prošnjam vsi nimajo urejenih profilov. Več kot opozarjat je v teh primerih nemogoče.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.23 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Sre Jun 03, 2009 5:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Je Filemanager v trenutni situaciji nedostopen (The page cannot be found Error 404), ali samo jaz delam kaj narobe? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Jun 03, 2009 7:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Azrael je napisal/a: |
Je Filemanager v trenutni situaciji nedostopen (The page cannot be found Error 404), ali samo jaz delam kaj narobe? |
Ne, tudi jaz ne morem do njega. Je pa tudi na strežniku, ki trenutno ne dela. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

|
Objavljeno: Sre Jun 03, 2009 7:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Azrael je napisal/a: |
Hvala za obvestilo ... fixed
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.23 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Sre Jun 03, 2009 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala, sedaj tudi FM dela. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2219 Aktiv.: 10.69 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sob Jun 20, 2009 5:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem, če ima tole zvezo z tem izpadom, vendar filemanagerju ne morem dostopati do Elektrotraktor.pdf : vedno javi:
Forbidden
You don't have permission to access /phpATM/podatki/Avtoelektrika/TratkorjiElektrotraktor.pdf on this server.
V filemanager sem prijavljen, aktivnosti imam pa upam da zadosti. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.03 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pet Jun 26, 2009 8:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja filemanager še vedno nekaj zvija. Sem nekaj brskal in ob kliku na download katerekoli PDF datoteke izpljune en kup napak, na koncu katerih pa je pdf datoteka v tekst obliki:
Koda: |
Warning: fopen(podatki/PDF Dokumentacija/zm407ds.pdf.dlcnt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 397
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 399
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 401
Warning: fopen(userstat/Highlag.stat) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/include/functions.php on line 628
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/include/functions.php on line 640
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php:397) in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 1439
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php:397) in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 1440
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php:397) in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 1441
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php:397) in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 1442
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php:397) in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 1443
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php:397) in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 1444
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php:397) in /var/www/htdocs/elektronik/phpATM/index.php on line 1445
%PDF-1.2 %âãÏÓ 6 0 obj |
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Jun 30, 2009 4:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Highlag je napisal/a: |
Mislim, da je en kup povezav v Filemanagerju pokvarjenih. Sem zadnjič napisal eno pripombo v ustrezno rubriko, pa ne vem če se je kaj popravilo. |
To se bo rihtalo potem, ko bo forum in pripadajoče aplikacije na novem strežniku in s tapravo pipco. Sedaj je škoda časa za to. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

|
Objavljeno: Tor Jun 30, 2009 6:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole je bilo urejeno. Nekje sem prebral obvestilo, potem pa izgubil sled za njim, da bi odgovoril.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|