|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
DrRogla Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 18:00 Prispevkov: 336 Aktiv.: 1.42 Kraj: Hrastnik, Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
b0j3 Član

Pridružen-a: Sre 07 Apr 2004 19:52 Prispevkov: 117 Aktiv.: 0.49
|
Objavljeno: Sre Jul 06, 2005 1:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Razen linka na cadwire.net, drugi ne potrjujejo, da ne gre za nabiranje e-naslovov.
Poleg tega je registrant zelo zanimiv:
Donna Fallin
Donn Fallin
4001 Cherrywood Rd.
Austin, TX 78722
US
Phone: 469-212-5100
Email: xcad_webmaster@hotmail.com |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Jul 06, 2005 1:49 pm Naslov sporočila: Re: Zastonj CAD program!!!!!!! AKCIJA |
|
|
DrRogla je napisal/a: |
Upam da administrator ne bo zbrisal teh naslovov ker moj namen ni promocija, saj bo program zastonj in tudi jaz nimam drugega dobička od tega kot ga ima lahko vsak drug, ki se prijavi in bo dobil ta program...
Božo |
Spročila nisem zbrisal-sem ga pa premaknil ter zaklenil . Osebno smatram, da gre za zbiranje email- naslovov zato tistim, ki se boste morebiti registrirali priporočam, uporabo tistega email naslova kamor sprejemate "email slamo" oz. lahko daste pošiljatelja na "črno listo" . _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni