www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Izjava dneva - forumske cvetke
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Dobra volja je najbolja, ...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.92
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 01, 2009 11:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
Ta forum nujno potrebuje st00pid smajlija ()

Po moje bo zajec bolj primeren....
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
zcetrt
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Dec 2005 11:29
Aktiv.: 1.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 12:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko sem to videl, sem se odločil, da pogledam, kaj je Korenje kaj naredilo. Se spomnim tem iz drugega, bolj računalniškega foruma, kjer je sproduciralo neskončno cvetk.
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70654.15

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 8:02 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.52

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 9:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vir

Tonći je napisal/a:
Moja tabela izgleda takole
Koda:
Koda:
unsigned long led[18][2] = { {0,1}, {1,2}, {1,2}, {1,3}, {1,3}, {0,1},
                           {0,2}, {2,1}, {2,1}, {2,3}, {2,3}, {0,3},
                           {0,3}, {3,1}, {3,1}, {3,2}, {3,2}, {0,3}
                                              };

Javi mi da je premalo rama.

Japajade ? 12F675 zmanjka RAMa (ima ga 64B), pa samo 144B veliko spremenljivko bi rad stlacil vanj ... Le zakaj Think

Tonći je napisal/a:
Zanima me, kako bi se tega rešil?

Najdi si drug hobi; tale ni za nepismene in/ali lene.

Tonci
Član
Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2008 18:14
Aktiv.: 3.06
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 9:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat važna da si ti popoln, sem se pač zmotil, žaliti ljudi pa ni potrebno in nismo vsi ravno strokovnjaki v programiranju ampak mogoče začetniki?
Nazaj na vrh
Raptor
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Mar 2008 14:20
Aktiv.: 2.53
Kraj: Ravne na Koroškem/Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 10:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
Vsak si te "cvetke" lahko razlaga po svoje...

Glede na to, na kakšen način se v tej temi obravnava te "cvetke" si jaz to temo razlagam kot NORČEVANJE in ne za hec Rolling Eyes
Najbrž nihče ne pomisli, kako se nekdo počuti, ko se vidi na "sramotilnem stebru", ker tole je zelo dobra primerjava ravno s tem in mogoče s takimi traparijami nekomu jemjete veselje do elektonike, npr naključnemu začetniku, ki res nima pojma po naših merilih, ampak... ste pomislili, da se nihče od nas ni rodil z vsem znanjem Confused

Se vedno bolj strinjam z zgoraj napisanim. Na začetku so se pojavljale cvetke, ki se zgodijo pri tipkanju in podobno, skratka smešne stvari, ki se pripetijo vsakomur in takšen je bil tudi namen teme. Kar se pa zadnje čase poajvlja tukaj, sploh pa komentarji ob teh objavah so pa za mene že zelo žaljivi. Marsikateremu začetniku bo to vzelo veselje, do sodelovanja na forumu saj nekateri samo čakajo, da kdo napiše kakšno neumnost in jim lahko potem povedo, da so idioti, če še tega ne vedo...pravi pedagoški pristop. Rolling Eyes
Ne ukvarja se vsak z elektroniko že celo življenje, prav tako nima vsak izobrazbe v tej smeri. Namesto, da bi tukaj spodbujali tiste, ki se učijo sami programiranja, izdelovanja vezij itd. jim raje zbijete vso voljo in rečete naj se raje ukvarjajo s čim drugim. Bravo! Brick wall Bolje, da ne napišete kaj kot pa, da ste "zabavni" ali žaljivi.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.09
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 10:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
Vir

Tonći je napisal/a:
Moja tabela izgleda takole
Koda:
Koda:
unsigned long led[18][2] = { {0,1}, {1,2}, {1,2}, {1,3}, {1,3}, {0,1},
                           {0,2}, {2,1}, {2,1}, {2,3}, {2,3}, {0,3},
                           {0,3}, {3,1}, {3,1}, {3,2}, {3,2}, {0,3}
                                              };

Javi mi da je premalo rama.

Japajade ? 12F675 zmanjka RAMa (ima ga 64B), pa samo 144B veliko spremenljivko bi rad stlacil vanj ... Le zakaj Think

Tonći je napisal/a:
Zanima me, kako bi se tega rešil?

Najdi si drug hobi; tale ni za nepismene in/ali lene.

Mislim, če bi vedel tega nebi tu vprašal. Kolikor vem je to amaterski forum ne forum profesionalcev.
Sokrat si imel mogoče slab dan ???

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.81
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 10:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tema je do nadalnjega zaklenjena! Se bomo dogovorili kako dalje z njo... :closed:
Prisoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.92
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 02, 2009 7:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Temo sem odprl jaz z namenom, da bodo v njej cvetke. Sam sem dal en tak primer take cvetke. Tole sedaj pa je seveda šlo predaleč. Kot avtor teme se prizadetim opravičujem in hkrati ugotavljam, da očitno še nismo zreli za tovrstno temo.

Ostane torej zaklenjeno.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Dobra volja je najbolja, ... Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni