|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
MoonBeam Član

Pridružen-a: Sre 13 Apr 2005 8:22 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.09 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Jul 19, 2005 8:21 am Naslov sporočila: S čim programirati ATTINY2313! |
|
|
Čip ATTINY2313 je menda zamenjava za stari AT S2313, vendar me pri programiranju nekako ne uboga. Verjetno je kriv ze sam software za programiranje Bascom AVR in Pony Prog. Zanima me kako programirate omenjeni mikrokontroler!
Lp Mitja _________________ As Hard As It Gets! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Tor Jul 19, 2005 12:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
kljub temu da sta pin kompatibilna ga more programator podpirati ker se mega/tiny serija programira popolnoma drugače kot stara 90S.
tiny še nisem programiral bom pa popravil svoj program za ISP programator da ga bo podpiral ker bom v enem vezju zamenjal 90S2313 z tiny2313 in opustil zunanji oscilator. _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tejko Član

Pridružen-a: Pet 11 Feb 2005 12:57 Prispevkov: 108 Aktiv.: 0.46 Kraj: Pragersko
|
Objavljeno: Sre Okt 19, 2005 7:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Programirat ga gre z čisto navadnim programatorjem na LPT portu(samo štirje upori). Za programiranje pa potrebujete novo verzijo Ponny Prog-a!
LP Matej _________________ Vseh čarov čar, ELEKTRIČAR!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smatjaz Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33 Prispevkov: 846 Aktiv.: 3.57
|
Objavljeno: Čet Okt 20, 2005 3:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem jih še programiral, mislim pa, da gre zadeva enako kot pri seriji 90SX in AT Mega. Mogoče je potrebno na začetku nastaviti prvo Fuse in Lock bite.
LP Matjaž _________________ Električni aparati delujejo na dim ... ko dim iz njih uide ... ne delujejo več! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni