|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Kako bo vplivala vrnitev Schumacher-ja na F1? |
Schumacher je baraba - formule 1 ne bom več spremljal dokler bo on vozil |
|
9% |
[ 15 ] |
Schumacher je car - brez njega ni bilo prave F1 |
|
50% |
[ 82 ] |
F1 me ne zanima |
|
40% |
[ 67 ] |
|
Skupaj glasov : 164 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 5:55 pm Naslov sporočila: Vrnitev Michaela Schumacher-ja v F1? |
|
|
Šumi in F1 _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.42
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 6:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
F1 sem redno spremljal, dokler ga ni Barichello enkrat tako ZELO očitno spustil mimo, in to 100m pred ciljem...
Tedaj sem reklel formuli "ko vas j*be" in je niti povohal več nisem. Škoda časa. _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igor_k Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44 Prispevkov: 1011 Aktiv.: 4.27 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 6:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Legenda se vrača.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igor_k Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44 Prispevkov: 1011 Aktiv.: 4.27 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 6:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
S tistim spuščanjem sicer Schumacher in Barichello nimata nič, to so ukazi ekipe, ki ju plačuje. S tem je Ferrari naredil veliko škode sebi, Schumacherju, še več pa športu. Žal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
A je Šumi kdaj nehal vozit v F1? Nič ne vem o tem.  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hja, kaj pa vem... , nekaj se res govori, da naj bi se vrnil v F1. Bomo kaj kmalu videli, kako bo se vse skupaj končalo. Če se ne motim, zadnje leto svojega nastopa ni ravno blestel... _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trully1 Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2003 20:20 Prispevkov: 216 Aktiv.: 0.91 Kraj: Železniki
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 8:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Trobida tu se pa motiš. V sezoni 2006 je do predzadnje dirke v Suzuki je imel vse šanse da osvoji 8. naslov prvaka. V Suzuki mu je ob vodstvu proti Alonsu odpovedal motor. Nato je na zadnji dirki v Braziliji blestestel z vožnjo. Za mene je bila to ena njegovih najboljših dirk v karieri. Poglej si na Youtubu.
Fino bo, če se bo res spet vrnil. Bomo videl koliko je pozabil v tem času. Zanimivi bodo tudi boji z zdajšnjimi zvezdniki. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1852 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še en odgovor za anketo
Schumacher je baraba, F1 spremljam zaradi drugih
Upam, da se ostali ne bodo ustrašili "legende", znal bi pa biti nasilen na pisti, kot v začetku kariere pri Ferrari-ju. _________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bojans Član

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 0:52 Prispevkov: 1196 Aktiv.: 5.59 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po tistem "prehitvanju" na Ostereich ringu sem tudi jaz nehal z F1. Kakšno "zaslugico" ima tudi genialni komentator znane TV hiše. Nekako "al le prašič" slišim negovo ime. Hvala bogu , sem ateist, je HRT začela prenašat F1.
Šuml bo:
1. Ostal zadaj (ni vozil nekaj let). In ima izgovor.
2. Prehiti Kimija, in pol sveta pade okoli
3. Pride na stopničke in dokaže da je No1.
Varianta 1. 70%
Varianta 2. 29%
Varianta 3. 1% (ob ugodnem vetru). _________________ Razlike med mrličem in butlom ni. Nobeden od niju se ne zaveda. Trpi pa okolica. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.37 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Šumi je vsekakor legenda. Sedaj bo dobila formula na popularnosti, ko se Šumi vrača. To je dejstvo.
Nisem gledal formule že nekaj let, sedaj jo bom sigurno in enako sem slišal iz mnogih ust pa ni važno, če so navijali zanj ali za Mclaren. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.88 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 10:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hehe ...no sam sem včasih spremljal formulo redno (edini šport (čeprav to ni ), ki sem ga spremljjal) bom z veseljem spet pogledal Schumija. Za mene je edini, ki je pokazal in dokazal, da zna vozit ne glede na vremenske razmere, kar se pa tiče trčenj in raznih "namernih" prehitevanj je pa stvar moštva, ki odloča kaj, kdaj in koliko bodo pridobili na račun tega - no zato pa to za mene NI šport je pa zanimivo gledat strategije posameznih ekip.
Če Schumi pride med prvih pet je za moje pojme CAR.
Go Schumi
Boco |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
trully1 je napisal/a: |
Trobida tu se pa motiš. V sezoni 2006 je do predzadnje dirke v Suzuki je imel vse šanse da osvoji 8. naslov prvaka. V Suzuki mu je ob vodstvu proti Alonsu odpovedal motor. Nato je na zadnji dirki v Braziliji blestestel z vožnjo. Za mene je bila to ena njegovih najboljših dirk v karieri. Poglej si na Youtubu.
Fino bo, če se bo res spet vrnil. Bomo videl koliko je pozabil v tem času. Zanimivi bodo tudi boji z zdajšnjimi zvezdniki. |
He he ... čisto možno. Nekako bežno spremljam F1. Nekako vem, da je pred kakšnim letom ali dvem bil Hamilton svetnovni prvak. Ali je takrat Michael še nastopal pa ne vem....
 _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Jul 30, 2009 11:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
F1 sem redno spremljal, dokler ga ni Barichello enkrat tako ZELO očitno spustil mimo, in to 100m pred ciljem...
Tedaj sem reklel formuli "ko vas j*be" in je niti povohal več nisem. Škoda časa. |
Take pišejo samo tisti, ki ne vedo kaj je pogodba o zaposlitvi (in njena vsebina), ekonomija, cilj moštva in šele za njim cilj dirkača!
Sicer pa je to taktiko igralo tudi moštvo Renoja, Mercedeza in jo bo letos najbrž spet moštvo RB kjer bo spet "nesrečni" Barichello moral kdaj naprej spustit Button-a ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3358 Aktiv.: 14.18 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Pet Jul 31, 2009 5:56 am Naslov sporočila: Tema |
|
|
Tema sicer ne spada v ta forum, ampak ker je že tukaj po krivdi drugih:
F1 je kot veliko drugih stvari predvsem showbusiness, zabava za ljudi, ki se hitro navdušijo, plačujejo ogromne vstote, da so lahko zraven, in s tem finansirajo ta 'biznis', ki ga brez naivnih ljudi ne bi bilo. _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
vsi so za bratstvo, nihče za prepir.
Od same ljubezni vsak čas na granatah
bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Modlar Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2009 10:59 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.96 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Pet Jul 31, 2009 8:39 am Naslov sporočila: |
|
|
boco je napisal/a: |
Hehe ...no sam sem včasih spremljal formulo redno (edini šport (čeprav to ni ), ki sem ga spremljjal) bom z veseljem spet pogledal Schumija. Za mene je edini, ki je pokazal in dokazal, da zna vozit ne glede na vremenske razmere, kar se pa tiče trčenj in raznih "namernih" prehitevanj je pa stvar moštva, ki odloča kaj, kdaj in koliko bodo pridobili na račun tega - no zato pa to za mene NI šport je pa zanimivo gledat strategije posameznih ekip.
Če Schumi pride med prvih pet je za moje pojme CAR.
Go Schumi
Boco |
Ja tudi sam navijam za Schumija in upam na uspešen ,čeprav kratkotrajni povratek na piste F1 .
LP Mare _________________ LP Mare
Kdor visoko leta - daleč vidi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni