|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NUFAN Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39 Prispevkov: 947 Aktiv.: 3.99 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Jul 31, 2005 12:05 pm Naslov sporočila: Priljubljene strani |
|
|
Upam, da sem to temo uvrstil v pravi prostor. Zanima me pa naslednje. Do danes sem za brskanje po internetu uporabljal IE, sedaj pa bi rad "prešaltal" na Mozillo Firefox, vendar ne vem kako naj svoje priljubljene strani prestavim iz IE v Firefox?
Na novo shranjevat se mi pa ne da. Sigurno pa obstaja lahka rešitev  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Jul 31, 2005 12:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Klikni na Zaznamki->Upravljanje zaznamkov potem pa v Upravitelju zaznamkov: Datoteka->Uvozi, naprej pa te vodi čarovnik. _________________ If in doubt about performance disassemble your code and try to follow it. If you get bored then the CPU probably will too... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.99 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Jul 31, 2005 2:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
V explorerju jih najprej izvozi: Meni File/ Import-Export, izberi Export favorites.
Izdelan bo ena bookmark.htm datoteka, ki jo nato uvoziš v mozillo. Na zelo podoben način.
Firefox pa to zna narediti kar sam. Bookmarks/manage bookmarks nato pa:
File/import form Ineternet explorer pa jih imaš. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mumbley Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 16:30 Prispevkov: 48 Aktiv.: 0.20
|
Objavljeno: Pon Avg 01, 2005 8:08 am Naslov sporočila: |
|
|
Ko instaliraš firefox, te vpraša če želiš uvoziti zaznamke. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni