|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
r0b1 Član

Pridružen-a: Sre 12 Avg 2009 10:22 Prispevkov: 71 Aktiv.: 0.37 Kraj: Nm
|
Objavljeno: Sob Avg 29, 2009 4:40 pm Naslov sporočila: PWM - elektronsko krmiljen usmernik |
|
|
Sestavil sem usmernik Elektronsko krmiljen usmernik , imam pa težavo ker ne deluje tokovna zaščita in pa piskač neprestano piska. Na njihovem forumu sem zasledil da je težava v napačnem programu. Zanima me če ima kdo program za mikrokontroler ki deluje.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GregorN Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48 Prispevkov: 1162 Aktiv.: 5.43 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Avg 29, 2009 4:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole bi ti po moje morali zagotoviti oni, saj ni to tvoja napaka temveč njihova. Kontaktiraj jih. _________________ LP! Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jurem Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53 Prispevkov: 408 Aktiv.: 1.72 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Avg 29, 2009 8:39 pm Naslov sporočila: Re: PWM - elektronsko krmiljen usmernik |
|
|
r0b1 je napisal/a: |
Sestavil sem usmernik Elektronsko krmiljen usmernik , imam pa težavo ker ne deluje tokovna zaščita in pa piskač neprestano piska. Na njihovem forumu sem zasledil da je težava v napačnem programu. Zanima me če ima kdo program za mikrokontroler ki deluje.
LP |
Pokliči v uredništvo revije, da uredimo.
Lp
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni