|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 11.97 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Sre Sep 02, 2009 12:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Najbolj pri teh vezjih "po čez" me čudi, da niso pobrala vseh motenj. Ko sem gledal en star radijski sprejemnik nisem mogel verjeti, da lahko sploh dela. Včasih te pa na urejenem tiskanem vezju kaj pof***.  |
Na narejenem tiskanem vezju je nemogoče pridobiti "tretjo" dimenzijo. Večina povezav, je zato na takšni "ugly" konstrukciji krajših od tistih na PCB, pa tudi niso vsa v isti ravnini.
Meni je tak način gradnje še posebej pri srcu. Hitro, in če si malo vešč, tudi dolgotrajno delovanje.
Hudič je samo, če takega vezja nisi izdelal sam, pa potem iščeš napake za drugim. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni