www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

MPLAB 7.20 problem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
<ales>
Član
Član

Pridružen-a: Čet 17 Mar 2005 19:59
Aktiv.: 0.12

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 17, 2005 1:07 pm    Naslov sporočila:  MPLAB 7.20 problem Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

problem je naslednji: ustvarim novi projekt s pomočjo čarovnika, shranim ta projekt in odprem nov dokument (New file), ko par stavkov napišem, hočem dokument shranit npr.: test.asm, tu pa pride do problema in sicer mi javi napako: "Failed to save file" in ga nikakor ne morem shranit zaradi tega ga tudi projektu ne morem dodat. Sem tudi 7.00 verzijo probal, pa javi isto napako.
Če je kdo imel takšen problem in ga je uspešno rešil oz. ve kdo kaj bi lahko bilo narobe naj prosim sporoči.

Hvala in lp, Aleš
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 17, 2005 1:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pred časom sem imel neke probleme z MPLAB-om in sem jih rešil na naslednji način:

Deinstalacija MPLAB-a v celoti in ponovna instalacija. Ko me je spraševal o datotekah, če jih naj obdrži sem za vse odgovoril z NE. Od takrat naprej nisem imel težav. Sicer pa že nekaj časa uporabljam verzijo 7.10.

Pa še to, napake so se začele takrat, ko sem namestil novo verzijo preko stare.

Upam da ti to odpravi probleme. Cool
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.03
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 17, 2005 2:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poizkusi skrajšati pot do projekta.
Sam sem že večkrat imel težave zaradi tega.

<ales>
Član
Član

Pridružen-a: Čet 17 Mar 2005 19:59
Aktiv.: 0.12

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 17, 2005 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala obema za pomoč, sem program še enkrat na novo inštaliral, za ime projekta pa sem vzel malo krajšo besedo in zaj dela Cool , očitno je bil kriv naslov.

Še enkrat hvala.

Lp, Aleš
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni