|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
promehanik Član

Pridružen-a: Tor 29 Jul 2003 23:41 Prispevkov: 611 Aktiv.: 2.57
|
Objavljeno: Sob Sep 12, 2009 6:26 pm Naslov sporočila: Zmanjševanje vidnega okna v IE 7 |
|
|
Na določenih internetnih straneh se mi okno samodejno zmanjšuje ob klikih n miško. Potem moram skoz uporabljati navpični drsnik, kar pa je moteče, ali pa v desnem vogalu pritisnem ikono za maksimiranje okna.
V pripeti sliki je vidno spodnje belo polje, ki se ob klikih miške povečuje. Zanima me kaj je vzrok za to in kako rešiti?
lp, prom
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
143.11 KB |
Pogledana: |
30 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Sep 12, 2009 7:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zapri favorite, so namreč predolgi. Odstrani tudi Menu Bar, AVG Toolbar, Google Search Bar.... vse to ti je nepotrebna navlaka.
Pritisni F11 pa boš videl kako se izkoristi ves ekran.
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Sob Sep 12, 2009 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja...IE je dober program. najbolj je uporaben zato, da z njim potegneš z neta firefox.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Sep 13, 2009 1:13 am Naslov sporočila: Re: Zmanjševanje vidnega okna v IE 7 |
|
|
promehanik je napisal/a: |
......... Zanima me kaj je vzrok za to in kako rešiti?.... |
Vprašanje ni bilo kaj je dobro, kaj ni dobro. Vsakdo lahko uporablja kar želi! Naj se ne razvije razprava v tej smeri.
_________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Benjamin Član

Pridružen-a: Tor 10 Jul 2007 11:23 Prispevkov: 116 Aktiv.: 0.53 Kraj: Trebnje, Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 13, 2009 8:15 am Naslov sporočila: Re: Zmanjševanje vidnega okna v IE 7 |
|
|
promehanik je napisal/a: |
Na določenih internetnih straneh se mi okno samodejno zmanjšuje ob klikih n miško. |
Ljudje, ta stvar se dogaja tudi z Firefoxom!
Nekatere spletne strani so "pametne" (dizajnerje takih spletnih strani bi morali vreči na grmado).
Rešitev: izklopi Javascript.
P.S.: ti tudi jaz predlagam za več prostega zaslona, da izklopiš Favorites/priljubljene.
Nazaj jih lahko enostavno prikličeš z CTRL+B (saj je bližnjica enaka kot pri Firefox, ali ne?)
LP
_________________ Cessna 152: "Flight Level Three Thousand, Seven Hundred"
Controller: "Roger, contact Houston Space Center" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

|
Objavljeno: Ned Sep 13, 2009 8:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Če bo zaprl "Favorites" bodo ostale ikone in se ob pritisku na ikono "Favorites" spusti rolo s priljubljenimi, ki se po kliku na želeno povezavo samodejno zapre. Tako ti ostane stalno večja površina. Zelo uporabno!
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
68.52 KB |
Pogledana: |
3 krat |

|
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni