|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.76 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 3:57 pm Naslov sporočila: Nokia Xpress music 5800 padel v vodo |
|
|
Dobil sem zastonj mobitel. podaril mi ga je prijatelj, kateremu je ta mobi padel v vodo že kar nekaj dni nazaj.
Sedaj zaradi tega mobi ne dela
Ko ga vklopiš v polnilec(baterija je mrtva) se osvetli touch screen, in posveti tista mala lučka.
Se pravi ekran dela, pomoje tudi fotoaparat, zato je škoda je zavreči tak mobitel.
Je slučajno kaj kar se ponavadi skuri?
Ker vem, da je popravilo takega mobitela v domači delavnici praktično(absolutno) nemogoče. Zanima me, kje se da čim ceneje dat popravit tak mobitel. Na pooblaščenem servisu bodo pomoje trimestne cene popravila. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2343 Aktiv.: 9.86 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Upam da si že izvedel osnovne ukrepe, torej odklop baterije, sušenje, razdiranje, čiščenje z alkoholom (vezje + kontakti), ...
Ko sem že pred časom dobil v popravilo zalito Nokio so bili uničeni le zaščitni varistorji (se ne spomnim na katerih linijah),ki sem jih odstranil in telefon je normalno deloval.
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.76 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Tor Sep 22, 2009 5:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sušil nisem nič, ker je mobitel že davno suh.
Bom probal za hec nesti na servis, na oceno škode.
Heh na tem mobiču ne najdem varistorjev. Je vse tako majhno. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni