|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 7:52 pm Naslov sporočila: Laboratorijski napajalnik s fiksnimi napetostmi |
|
|
Iščem laobratorijski usmernik s fiksnimi izhodi(banana vtičnice) +/-12V in 5V kakšnega dokaj znanega proizvajalca. Če bi imel opcije še za druge napetosti, bi bilo še bolje. Pride v poštev tako switcher kot klasična variata.
Sicer se dobi precej takih napajalnikov za DIN letve ali v kakšni drugi obliki, laboratorijske variatne z banana izhodi pa dobim le z nastavljivo napetostjo oz. brez fiksne negativne napetosti.
Je mogoče kdo zasledil kakšnega proizvajalca, ki ima to v prodajnem programu? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.51 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 7:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa more biti zadeva nova oz. imeti profi izgled? Najceneje je predelati PC napajalnik,morda samo ideja,drugače pa poglej od Voltcrafta,oz. Conrad. _________________ Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Ned Okt 04, 2009 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Napajalnik mi ni problema narediti po lastni želji, vendar ta mora biti kupljen.
Kepco,Voltcraft, TDK Lambda sem pregleda, pa tudi kataloge Conrad, RS Components, Burklin, Farnell.
Pa googla sem tudi spraševal na različne načine in edino kar sem dobil, ki približno ustreza je:
http://www.kpasinstronic.com/F24491/dc_power_supply.html |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni