www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

SonyEricsson P1i konektor

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.46
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 14, 2009 11:34 pm    Naslov sporočila:  SonyEricsson P1i konektor Odgovori s citatom

Lep pozdrav,

zanima me, kje bi lahko kupil/dobil konektor za SonyEricsson P1i kot na sliki spodaj-spodaj (edini konektor - na zunanji strani, brez da štejem konektor za anteno Razz):

Kakor piše v service manual-u, se konektor z notranje strani samo sname in nanovo natakne.. Moj že izgublja stik in sem ga že neštetokrat "brusil" Razz

Hvala,

Nejc

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.68
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 15, 2009 9:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uradni servis nima? Pri meni doma je en, vendar izgleda slabo.
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.95
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 15, 2009 9:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na bolšji trg v Ljubljani se lahko najdeš.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dexboy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 16, 2009 3:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

airwolf je napisal/a:
Uradni servis nima? Pri meni doma je en, vendar izgleda slabo.

Ima, ima, a hočejo, da jim prinesem telefon in mi ga za 80€ zamenjajo. Samo konektorja se ne da dobiti.

Na eBay-u sem nekaj iskal, pa nisem našel nič pametnega, mogoče kdo pozna kak servis, ki mi bi ga bil pripravljen prodati za ne-pretirano ceno?

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Nomad
Član
Član

Pridružen-a: Sre 22 Jul 2009 10:05
Aktiv.: 0.54
Kraj: Steiermark

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 16, 2009 5:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na pikniku bi moral sunit tisti SE v630i pa bi imel za zamenjavo zdaj Dancing

Po moje bi pasal konektor od večine SE aparatov te generacije Think
Nazaj na vrh
[g0ran24]
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27
Aktiv.: 2.12
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 17, 2009 10:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

če greš kaj proti brežicam ti ga lahko dam. So pa vsi konetorji novih SE enaki (natični)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Dexboy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 17, 2009 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nomad je napisal/a:
Na pikniku bi moral sunit tisti SE v630i pa bi imel za zamenjavo zdaj Dancing

Jaz bi rabil nov konektor Razz

monaco
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Jul 2005 21:12
Aktiv.: 1.07
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 19, 2009 2:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Oglasi se na Mobiservis Čriček na Zaloški v Lj in poišči Zorana. Če bo kaj kompliciral reči da sem te jaz poslal.
Dexboy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 20, 2009 1:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

monaco je napisal/a:
Oglasi se na Mobiservis Čriček na Zaloški v Lj in poišči Zorana. Če bo kaj kompliciral reči da sem te jaz poslal.

Hvala za tole, drugače pa ga je [g0ran24] dal na pošto (sem hotel pozneje povedati, ko bi dodal še sliko - le-to še naredim, ko konektor dobim PSmile

Dexboy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 26, 2009 11:26 pm    Naslov sporočila:  Menjava ohišja P1i Odgovori s citatom

[g0ran24], še enkrat, najlepša hvala za konektor! Very Happy

Evo, še par slikic zamenjave ohišja SE P1i

P.S.
Slike so naložene na hopsasa, a tukaj jih ne prikaže? Surprised

*EDIT*
Sedaj vse deluje normalno... hecno

psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 11, 2009 8:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

(naslovna tema približno ustreza) - kako se za P1i nastavi "default imenik", torej da se vsaka zapisana številka shrani na SIM in da tudi vedno kliče iz SIM imenika ?
Sedaj je to tako, da se nova števika vedno hrani v telefon, potem pa jo kopiram v SIM, da nimam nekaj tu, nekaj tam. Dvojno delo, nepotrebno delo.
Nazaj na vrh
Dexboy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 11, 2009 10:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uffa, ne vem, tega še nisem potreboval, malo sem sicer gledal po telefonu a nisem našel ničesar pametnega..
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni