www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Saj ni res , pa je ...
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Dobra volja je najbolja, ...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Modlar
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2009 10:59
Aktiv.: 0.95
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 10, 2009 1:16 pm    Naslov sporočila:  Saj ni res , pa je ... Odgovori s citatom

Pismo italijanskega državljana obrambnemu ministru, s katerim se je hotel izogniti služenju vojaškega roka:

Spoštovani gospod obrambni minister!

Dovolite mi, da vam razložim nekaj stvari, ki jih boste, upam, kmalu rešili. Trenutno sem na čakanju za vpoklic v vojaški sestav italijanske vojske. Star sem 24 let in sem poročen s 44-letno vdovo, ki ima 25-letno hčerko. To hčerko je oženil moj oče. Tako je oče postal moj zet, ker je oženil hčerko moje žene. Hkrati pa je hčerka moje žene postala moja mačeha, ker se je omožila z mojim očetom. Januarja sva z ženo dobila sina. Ta otrok je brat od očetove žene, torej je svak mojega očeta. Hkrati je tudi moj stric, ker je brat moje mačehe, se pravi - moj sin je hkrati tudi moj stric.

Dva meseca kasneje je žena mojega očeta dobila sina, ki je hkrati moj brat, saj je sin mojega očeta, hkrati pa tudi moj vnuk, saj je sin od ženine hčerke. Torej sem jaz brat od mojega vnuka, in ker je mož matere neke osebe tudi oče, sledi iz tega, da sem oče hčerke moje žene in brat njenega sina. Torej sem jaz svoj lastni dedek.

Po tej obrazložitvi, spoštovani gospod minister, vas prosim da me oprostite vojaške obveznosti, saj zakon pravi, da oče, sin in vnuk ne morejo hkrati služiti vojaškega roka. Prosim za razumevanje in za
ugodno rešitev prošnje!

-------------------------------------------------

V aktih tega mladeniča je pisalo:

Oseba je razrešena vojaške dolžnosti zaradi psihičnih motenj in mentalne nestabilnosti, ki je posledica neurejenih družinskih razmer.

Kdor visoko leta - daleč vidi.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
medo7
Član
Član

Pridružen-a: Sre 21 Maj 2008 15:21
Aktiv.: 0.12
Kraj: Socka

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 10, 2009 5:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj nekateri vse naredijo, da se bi izognili obveznostim. stupid
Nazaj na vrh
fluffy111
Član
Član

Pridružen-a: Sob 13 Dec 2008 21:44
Aktiv.: 1.74
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 10, 2009 5:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hysterical
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kljuka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Jan 2009 19:37
Aktiv.: 0.40
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 10, 2009 5:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da je to nemogoče. Potem bi on mogel biti oče od svoje matere in njegova mati poročena s hčerko njegove matere. Tudi na koncu se ne ujema.

Če so ga pa res spustili ... Applause
Nazaj na vrh
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.18
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 9:47 am    Naslov sporočila:  Ta Odgovori s citatom

Ta me je spomnila na drugo šalo iz časov JLA.

Na naboru pregledujejo nabornike. Vsi v redu, le eden se čudno obnaša. Kar naprej nekaj išče. Vrže se na tla in na tleh nekaj išče, potem se vrže pod mizo, za katero sedi komisija in išče. Ko ga vprašaja, kaj išče nekaj momlja da išče, a kaj išče se ni dalo razumeti. Ves zskrbljen išče... Potem išče po svojih žepih, potem išče po žepih oficirskega plašča. Pa gre na hodnik in nazaj, in išče. išče...

Komisija se le odloči, da ga oproste zaradi psihične nestabilnosti. Ko mu dajo v roke papir, odpustnico, se njegov obraz razleze v nasmeh. Zamomlja in pokaže s prsti na dokument. Jasno je bilo, da je iskal odpustnico...

bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart
Nazaj na vrh
KlavdijC
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26
Aktiv.: 7.89
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 11:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hysterical Ta italjanček je pa.. kšne se dogajajo pa sem mislil da so take fore lala Confused . Pa so resnične. Kaj vse se zmislejo ljudje da jim ni treba v vojsko. Je resnična pri taki mikroprocesorski družinski zmešnavi. Ni kaj sam se skoraj stgu ,ko sem prebral to pismo. Če bo kdaj kdo še kaj odkril kar naj pljune na forum vsakostvar..smeh je pol zdravja ..na žalost na račun takega sveta ampak j...t ga Angel
Lep dan kolegi
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70761.67

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 01, 2009 12:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
JamesQ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Nov 2006 12:05
Aktiv.: 1.60
Kraj: Novo mesto/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 02, 2009 6:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da imajo japonci še večje težave kot italijani Very Happy
stromar
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Dec 2008 18:52
Aktiv.: 0.15
Kraj: Šentjur

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 02, 2009 9:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ta je pa dobra. Kaj si vse človek ne spomne, svašta Laughing
Nazaj na vrh
Shaft
Član
Član

Pridružen-a: Pon 13 Apr 2009 20:25
Aktiv.: 0.35
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 02, 2009 9:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
Tale Italijan je tudi hecen: http://www.youtube.com/watch?v=1IOKcaP_mkg

Boljša verzija Wink : http://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0

cugimed
Član
Član

Pridružen-a: Čet 13 Dec 2007 9:32
Aktiv.: 0.11

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 7:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Toliko o Italijanih........... tukaj
cugimed
Član
Član

Pridružen-a: Čet 13 Dec 2007 9:32
Aktiv.: 0.11

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi ta ni slaba........ ali pač??
rok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Mar 2009 16:31
Aktiv.: 1.84
Kraj: Dravograd

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 7:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

cugimed je napisal/a:
Tudi ta ni slaba........ ali pač??

Pa kako jim to uspe? Po eni strani pa... Ziher je bila blondinka za volanom Mr. Green Very Happy Very Happy

program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.32
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 9:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moreš razumeti Italijane. Oni niso navadni Evropejci Laughing
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Musty
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54
Aktiv.: 7.13
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 12, 2009 9:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Izzum: perutninski kombajn http://www.youtube.com/watch?v=uRwNJxk8LrQ
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Dobra volja je najbolja, ... Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 1 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 499 dni