www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejem elektronike v Pordenone 21-22 november 2009
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 17, 2009 7:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mcride je napisal/a:
@jule katera "firma" , da vem kaj gledat, imaš kakšno sliko? Pa analogni prikazovalniki?

lp

Klik

VolkD

Kako ti je uspelo kupon pripeti pod priponko? Meni v tem podforumu ne pusti dodati priponke.

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.88
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 17, 2009 8:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jule je napisal/a:
Kako ti je uspelo kupon pripeti pod priponko? Meni v tem podforumu ne pusti dodati priponke.

Mogoče boš ugotovil, da sem moderator.....
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sammy_AdWar3
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 26 Avg 2009 1:40
Aktiv.: 0.01
Kraj: Wajdušna

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 17, 2009 10:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Kdor čaka, ta dočaka.

Hvala Applause
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sasoz
Član
Član

Pridružen-a: Pet 30 Jan 2009 9:46
Aktiv.: 0.19
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 10:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hvala
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
YaNkEE
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Sep 2008 13:47
Aktiv.: 0.29
Kraj: V osrčju dežele Terana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 11:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Kdor čaka, ta dočaka.

Hvala!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
polhar
Član
Član

Pridružen-a: Sob 04 Mar 2006 9:11
Aktiv.: 1.53
Kraj: Dol pri Ljubljani

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 8:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

a imajo tam kak wireless
če bi naprimer hotel preveriti kako stvar na netu preden jo kupim
Nazaj na vrh
BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.28
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 10:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja wireless je, povsod piše tudi da je odprt, ampak meni se ni še nikoli uspelo povezati, verjetno ker je sistem preobremenjen.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.78

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 1:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Darko, v koliko boš šel bi te prosil, da mi vzameš en toner za polnjenje kartuše HPLJ1020, če ga boš videl kje. Tega na fotografiji sem vzel pred dvema letoma. Še vedno pišem z njim. (pa še ena napolnjena kartuša je v rezervi)

PB190217.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  158.13 KB
 Pogledana:  2 krat

PB190217.JPG

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.88
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 7:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Darko, v koliko boš šel bi te prosil, da mi vzameš en toner za polnjenje kartuše HPLJ1020, če ga boš videl kje. Tega na fotografiji sem vzel pred dvema letoma. Še vedno pišem z njim. (pa še ena napolnjena kartuša je v rezervi)
Dogovorjeno.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mcride
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36
Aktiv.: 4.12
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 8:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@Silvo koliko pride za polnit toner? ker imam sam Hp 1018, isti model, pa kupujem kompatibilne tonerje, pa je že star ene 2 leti, pa bi ga probal še sam napolniti, pa ne vem če se ravno splača, očitno se....?

lp, hvala
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.78

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 8:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mcride je napisal/a:
@Silvo koliko pride za polnit toner? ker imam sam Hp 1018, isti model, pa kupujem kompatibilne tonerje, pa je že star ene 2 leti, pa bi ga probal še sam napolniti, pa ne vem če se ravno splača, očitno se....?

lp, hvala

Ne spomnim se točno - mislim, da sem takrat dal manj kot 10€. Nekaj je še Darko barantal Wink Postopek polnjenja sem opsial tukaj.

PS. Darko, če boš dobil - prosim vzemi dva. Enega bi imel še Robertos.

Jule
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zelo lepo dela. Mi smo na našem samsungu dali enkrat obnovit toner, pa mi zelo na tanko razmaže toner in ni primerno za PCB.
mcride
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36
Aktiv.: 4.12
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 19, 2009 9:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
mcride je napisal/a:

lp, hvala

Ne spomnim se točno - mislim, da sem takrat dal manj kot 10€. Nekaj je še Darko barantal Wink Postopek polnjenja sem opsial tukaj.

PS. Darko, če boš dobil - prosim vzemi dva. Enega bi imel še Robertos.

Aha, hvala za 10€ se pa splača, se pravi najbolj "čisto" prideš "čez" z odstranitvijo tistega čepa, pa streseš prah notri...in zadeva že funkcionira ? Mr. Green

lp, hvala
Nazaj na vrh
kose19
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Mar 2005 19:37
Aktiv.: 5.17
Kraj: okolica Kobarida

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 7:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nič kaj dosti zanimanja ni za sejem! Confused

Meni so trije odpovedali, sam pa nevem če grem Rolling Eyes saj nimam nič nujnega, saj nikoli nisem imel, pa sem zmeraj kaj kupil.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jule
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 8:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz grem v nedeljo. Tisti ki gre v soboto, naj napiše in pove za kakšne dobre/zanimive izdelke, da bom pozoren. Very Happy

Se splača bolj it v soboto ali nedeljo?

Jaz imam dve logiki:

- takoj v soboto zjutraj, saj le tako dobiš ultra poceni reči, ki se hitro razprodajo - razne akcije
- v nedeljo popoldne, da si do konca sejma tam, ko se prodajalci želijo znebiti šare ter tako dajo večje popuste

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 3 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni