|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Nov 22, 2009 11:53 am Naslov sporočila: P: dve ročni 4W FM 40-kanalni CB postaji |
|
|
Prodam dve ročni CB postatji (obe FM 40 kanalov, 4W oddajne moči) in sicer;
- Conrad CV40 ; gre za to - http://www.cbradio.cz/cb/img/cv40.jpg
Priložena je tudi gumi antena. Napajanje 9x AA Ni-Cd akumulator ali baterija - možno polnenje z zunanjim polnilcem.
- Albrecht AE2844 FM ; gre za to - http://www.annonce.cz/attachment/338/164/328/72146786.jpg Napajanje 10x AA Ni-Cd akumulator ali baterija - možno polnenje z zunanjim polnilcem.
Obe postaji sta dobro ohranjeni, kupljeni sta bili iz čistega firbca nekaj let nazaj, v bistvu samo nabirata prah. Preverjeno delujeta BP.
Cena za kos (ugibam, ker nimam pojma po koliko se prodajajo, zato zbiram ponudbe) recimo da 50€, ali za obe skupaj 90€.
Zaželjen je osebni prevzem na relaciji NM (home) - Grosuplje (job), da se pa tudi drugače dogovorit, dosti se vozim proti LJ ali proti posavju (KK, Brežice).
Kontakt, kot vedno na ZS ali elson2k@gmail.com
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.70 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Nov 30, 2009 2:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa recimo da je nova cena 40€/kos ali 70€ obe skupaj.
Možna tudi menjava, recimo ta trenutek iščem kaksno matično ploščo z vsaj 3GHz procesorjem (P4, Celeron, Athlon64, dve jedri opcija) in podporo za DDR II RAM, obvezna je tudi integrirana grafika (ohišje za vgradnjo plošče je relativno nizko). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.64 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Nov 30, 2009 6:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisi mogel tega malo prej napisat, ko sem disk kupil?
Albrecht postaja me zanima. Trenutno nimam poti v Grosuplje, pa me zanima, kdaj boš v Lj. Lahko na ZS. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

|
Objavljeno: Pon Nov 30, 2009 7:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Nisi mogel tega malo prej napisat, ko sem disk kupil?
Albrecht postaja me zanima. Trenutno nimam poti v Grosuplje, pa me zanima, kdaj boš v Lj. Lahko na ZS. |
Hehe, my bad Ta teden bom sigurno kaj hodil po LJ, pa ti prej javim.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

|
Objavljeno: Sre Dec 02, 2009 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Albrecht-ova postaje je prodana, na voljo še Conrad-ova za 30€. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 1 dni