|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zack69 Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2008 16:57 Prispevkov: 186 Aktiv.: 0.89 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 8:01 pm Naslov sporočila: Mikrofon AKG HT450 |
|
|
Fantje, a je že kdo razdiral omenjeni prenosni mikrofon ??? glava sicer gre ven in je na dveh žičkah, ostalo se pa mi vidi nekako vstavljeno notri in ne gre narazen.... Zadeva se je razmajala pri stikalu za vklop in izklop ( in pa mute v sredini ) ..... moral bi razstaviti in se bojim da se kaj ne polomi..
ok, prilagam dve fotki ...
lp
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
53.39 KB |
Pogledana: |
1 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
62.43 KB |
Pogledana: |
3 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče je spodaj pri konektorju kak vijak, ki ga odšraufaš in vse drobovje pade ven.
Mogoče pa ima stikalo dva vijaka tam pod plastiko.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zack69 Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2008 16:57 Prispevkov: 186 Aktiv.: 0.89 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 9:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Mogoče je spodaj pri konektorju kak vijak, ki ga odšraufaš in vse drobovje pade ven.
Mogoče pa ima stikalo dva vijaka tam pod plastiko. |
dejstvo je da vijaka ni nobenega..sem že delno odstranil nalepko, sem mislil da je pod nalepko kaj...nič...tudi tisto plastiko nad stikalom sem odstranil...ampak ni nikler nobenega vijaka....se pravi mrežica gre iz glave dol, glava se lahko odstrani ker je na dveh žičkah...to pa je tudi vse.... ker ko odstraniš glavo se vidi vezje v notranjosti in se ne vidi da bi bilo kje kaj privito ...
sem mislil da je kdo že razdiral zadevo in ima izkušnje z tem ...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 11:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kar sem jih jaz razdrl, je bilo tako, kot sem napisal. Za tega ti pa ne vem povedat.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni