www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Rezalnik
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 17, 2005 10:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Andrejj, tale mašina zgleda super za rezanje tiv. Se lahko pozanimaš za ceno?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.90
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 9:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole je odgovor, ko sem spraševal za ceno:

Citiram:

Spostovani g. Andrej,
hvala za zanimanje.
Kot mi je poznano, so tiskana vezja delana na vitroplastu ali
pertinaksu. Oba materiala je potrebno rezati
s cirkularjem, sicer počita.
CSP je klina in bi napokala tiskano vezje.
CSP je primerna za rezanje ABS-a in podobnih materialov.

Lep pozdrav

Mihol RESMAN
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
black
Član
Član

Pridružen-a: Pet 12 Avg 2005 18:28
Aktiv.: 0.06
Kraj: On the moon

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 11:46 am    Naslov sporočila:  POCENI in še ceneje Odgovori s citatom

V Merkurju na Viču imajo take škarje, ča pa si malo iznajdljiv, poglej tm na nalepko proizvajalca, ker mislim da je v Kranju, boš dobil zelo kvalitetne škarje, za ugodno ceno.

LP

black
Član
Član

Pridružen-a: Pet 12 Avg 2005 18:28
Aktiv.: 0.06
Kraj: On the moon

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 11:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Firma je RAFO ulica je Mlakarjeva 60a pokličte pa se zmente. Ceneje je ziher kot v Merkurju, ker jih on za njih dela in je edini v SLO.
andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 12:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

black je napisal/a:
Firma je RAFO ulica je Mlakarjeva 60a pokličte pa se zmente. Ceneje je ziher kot v Merkurju, ker jih on za njih dela in je edini v SLO.

To sem hotel poslati faks,pa ne gre.Na telefonski klic jaz ne morem.
Nazaj na vrh
Vajdo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06
Aktiv.: 4.58
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 2:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem se z gospodom pogovarjal, in pride za rezanje do 2mm rez 70mm cca 8Ksit večje 160mm reza in debeline do 3mm pa 22Ksit. Ima na zalogi. Prenos ročice na rezilo je pa zobniški. Toliko od mene. Če bo kdo klical: Gsm 040/205-940
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 6:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobil sem faks od Rafo in je enako kot je pisal Vajdo.In še zraven slika.Samo škoda je,da močna konstrukciija,ker ne rabi za rezanje pertinaks in vitroplastČe bi to uporabil večkrat za rezanje pločevine,ne bo dobro za vitroplast.Ker ščasoma izgubi ostrino.
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 8:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tiste male škarje od Rafo so za rezanje vezij bolj tako tako, ker je kratko rezilo, pa tudi masivne niso. Jaz jih imam tiste ta male in ta velike in raje režem s ta velikimi, bom poslikal in pripel, upam da še danes...

... evo sliko, polno velikost, da je kaj videt ...

škarje-rafo.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  229.72 KB
 Pogledana:  113 krat

škarje-rafo.jpg

Nazadnje urejal/a reber Pon Sep 19, 2005 9:07 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Reber,res je,da boljše z večjimi.To sem prej v službi rezal z velikimi,mislim 300mm in lepo reže naenkrat.
Nazaj na vrh
NUFAN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 9:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Točno to sem iskal. Reber, kakšna je cena in kakšne so dimenzije?
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 19, 2005 9:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi poka manj z velikimi škarjami, reže bolje, bolj naravnost, tako da za resno delo vsekakor ta velike škarje. Bolj za hobi bodo tudi manjše dobre, sploh če se dela z ploščicami 1,2mm debelimi ali še celo z 1mm debelimi, to gra pa fino rezat z obojimi škarjami. Škarje so res kvalitetno narejene, jaz sem jih kupil pred cca 6 leti ali več osebno v Šenčurju. Zanj pa sem zvedel v Merkurju z nalepke na škarjah, cena pa je bila precej različna Wink Ko sem kupil škarje, dvoje škarij, sem imel še ene velike, podobne kot te ta velike, in sem jih dal brusit tja, pa so mi jih lepo zrihtali, tako da sem imel tiste škarje za pločevino ta nove pa samo za vezja. Kasneje sem škarje dal očetu kaj bodo meni 3 škarje.

Dimenzija, meter je zraven na sliki, malo si predstavljaj, cene so pa že napisali pred mano, jaz ne vem, kupil sem jih dolgo nazaj in so bile takrat manj kot danes.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
NUFAN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 21, 2005 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem bil v Merkurju in srečal popolnoma enake škarje. Cena manjših škarij je 13k SIT, večjih pa 33k SIT. Kar precej draga zadeva.
Nazaj na vrh
Vajdo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 21, 2005 11:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zato pa kupi pri proizvajalci in prišparaj 5 oziroma 11 KSit. Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
NUFAN
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 22, 2005 2:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se da mogoče to naročiti preko interneta?
Nazaj na vrh
Vajdo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 25, 2005 9:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žal ne, samo preko telefona. Confused
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni