|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70616.65
|
Objavljeno: Sre Jan 06, 2010 11:45 am Naslov sporočila: LCD monitor kot TV |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.02 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Jan 06, 2010 4:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odvisno kako velik LCD monitor imaš v mislih. Tudi sam sem imel nekaj podobnega. Potem pa je prišla k hiši LCD TV, mislim da 40".
Od začetka sem bil skeptičen. Zdela se mi je nepotrebno velika.
Sedaj pa...
Velika slika (tebi mogoče manj pomembno, ker si še mlad), teletekst berem "komot" s kavča, TV je neslišna, samo dva kabla...
Ne bi šel več nazaj na LCD monitor.
Pri večjih monitorjih je razlika v ceni v primerjavi s podobno veliko LCD TV zelo majhna.
LpA |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tonci Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2008 18:14 Prispevkov: 629 Aktiv.: 3.05 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Jan 06, 2010 5:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Oj!
Sam imam LCD monitor z vgrajenim TV tuner-jem! Uporabljam ga kot monitor ali tv. Velik je 23'' in ga kot TV gledam z razdalje 2 m oz. 3.5 m in ni kakšnih večjih težav. Je pa problem v zvoku, saj so vgrajeni zvočniki slabši je pa res, da ta LCD ponuje številne vhode in izhode, tako da imam zvok iz PCja na LCD iz tega pa na radio (aux)!
Tudi sam preklop TV/monitor je hiter.
Imam pa sicer LG M237WD
Edina težava, ki jo ima je ta, da ne podpira DVB-C (DVB-T podpira) ima pa razširitveno režo za kasnejšo vgradnjo nekega modula za DVB-C!
Ima pa sam LG, Samsung tudi večje LCD monitorje/tv (24'',26'' in 27'')
Sam sem uzel 23'' zato, ker si ne predstavljam kako bi gledal na 27'' oz. 26'' ko bi pisal kakšno poročilo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni