|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zaslužek Neznanec

Pridružen-a: Čet 14 Jan 2010 2:12 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.03
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 2:16 am Naslov sporočila: Kako najlažje prideš na pranger? Vredno ogleda! |
|
|
Pozdravljeni!
Najprej naj razčistimo eno stvar. Večina uporabnikov foruma vas verjetno že zmiguje z glavo, češ: “Pa ne še en, ki bo lepil linke do strani, na katerih mi obljubljajo milijonske zaslužke, finančno neodvisnost, itd., na koncu pa ne bom dobil/a ničesar ampak samo zapravljal/a dragoceni čas”.
Hja, po eni strani imate prav, saj je kar 95% strani, ki ponujajo takšne storitve ustvarjenih z namenom ogoljufati svoje uporabnike.
Vendar to pomeni da še vedno obstaja 5% strani, ki so poštene do svojih uporabnikov in jim izplačujejo, na tak način prisluženi denar! In prav te strani bi vam rad predstavil!
Po kakšnem letu preizkušanja služenja prek "Čudna firma" (Paid To Click) strani, sem pridobil ogromno znanja o tej industriji, zato bi rad to znanje delil tudi s slovenskimi "nevedneži" in “nevednicami”. V ta namen sem naredil stran katero bi rad predstavil širšemu občinstvu. Vsebuje VELIKO informacij o "Čudna firma" straneh, npr. kako začeti, kako vse skupaj deluje-vodič, seznam preverjenih in poštenih "Čudna firma" strani, dokazila o IZPLAČILIH s "Čudna firma" strani, ki jih prejemam itd. Stran se stalno posodablja, tako da v prihodnosti pričakujte še več nasvetov, trikov, videov, dodatnih načinov služenja na internetu itd.
Želja da predstavim to stran prav vam pa temelji tudi na tem, da so ponudniki "Čudna firma" storitev na slovenskem spletu zelo slabo predstavljeni, in marsikateri posameznik ima o njih napačne predstave.
Kaj sploh so "Čudna firma" strani?
Najprej, kaj kratica PTC sploh pomeni? "Paid To Click" lahko prevedemo kot "plačani za klikanje". "Kakšno klikanje?" se vprašate. V bistvu gre bolj za obiskovanje spletnih strani, katere Vam želijo predstaviti prodajalci, oglaševalci, velikokrat se med tako imenovanimi "adi", torej reklamami, najdejo tudi povezave na druge "Čudna firma" strani. Več o tem spodaj. Na teh straneh se torej srečujejo ljudje željni zaslužka, ter oglaševalci. "Čudna firma" strani so strani zelo podobne PTC stranem, vendar so na njih zaslužki na klik malo nižji, s tem pa se veča število reklam, ki jih ponujajo in izplačila so možna pri manjših vsotah!
Popolna predstavitev "Čudna firma" industrije se nahaja na spletni strani, ki sem jo ustvaril prav z namenom poučiti ljudi o tej izvrstni možnosti zaslužka na internetu!
Prejel sem že kar 82 izplačil z "Čudna firma" strani! Dokazila si lahko ogledate tule! >>> Prejeta izplačila z Aurora/PTC strani <<<
>>> Kako začeti s služenjem na PTC straneh? Odgovor najdete tukaj! <<<
Za vsa vprašanja sem na voljo na emailu: ....... ali na MSN naslovu: ... <- dodajte me na svojo listo in skupaj bova "v živo" rešila vprašanja, ki bi jih utegnili imeti!
Še naprej vam želim lep dan!
Žiga Sodnik
Nazadnje urejal/a zaslužek Čet Jan 14, 2010 3:06 am; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 24.01
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 2:36 am Naslov sporočila: |
|
|
kick+ban
There is NO easy money. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.33 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 6:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Pyr0Beast je napisal/a: |
Mnja, s tem se nebi ravno strinjal Regestriran sem pri Ne**ux in recimo prva dva meseca je šlo počasi, zdaj pa se mi na teden nabere 2$ izplačila. Ni dosti, je pa nekaj, torej možno je In to za 4 klike na dan (več ne gre ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.01 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 9:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Lepo bi prosil prvega moderatorja, ki pride mimo, da vse to pobrise.
Da ne bo pomote. Ne v smeti ampak prosim za izbris.
Hvala! _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zaslužek Neznanec

|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 10:00 am Naslov sporočila: |
|
|
program_er je napisal/a: |
Pyr0Beast je napisal/a: |
Mnja, s tem se nebi ravno strinjal Regestriran sem pri Ne**ux in recimo prva dva meseca je šlo počasi, zdaj pa se mi na teden nabere 2$ izplačila. Ni dosti, je pa nekaj, torej možno je In to za 4 klike na dan (več ne gre ) |
Tako je! Počasi se daleč pride Sicer pa mi je NeoBux izplačal že več kot 600$ tako da je res super. Vsem uporabnikom skupaj pa je izplačal že več kot 15,5 milijona $! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.05 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 10:59 am Naslov sporočila: |
|
|
4 kliki na dan vzamejo cca. 8 minut (če vzamemo 2 minuti za 1 klik).
Na teden je to 28 klikov x 2 minuti = 56 minut (približno 1 ura).
2$ na uro, nekaj več kot euro (brez upoštevanja stroškov).
No ja. Če bi v tem času pisal programe, bi zaslužil bistveno več.
LpA |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zaslužek Neznanec

|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 11:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Obelix je napisal/a: |
4 kliki na dan vzamejo cca. 8 minut (če vzamemo 2 minuti za 1 klik).
Na teden je to 28 klikov x 2 minuti = 56 minut (približno 1 ura).
2$ na uro, nekaj več kot euro (brez upoštevanja stroškov).
No ja. Če bi v tem času pisal programe, bi zaslužil bistveno več.
LpA |
ah kje...4 kliki na dan = 2 minuti in pol Sam poklikam 38 strani v 40min (ker se da klikati naenkrat na več straneh seveda). Sicer pa je na PTC straneh več možnosti za zaslužek. Več na povezavi, ki sem jo objavil!
program_er je napisal/a: |
In to za 4 klike na dan (več ne gre ) |
Možno je imeti tudi 10 reklam na dan, seveda z nadgradnjo! Več seveda prinesejo kliki podložnikov! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.41
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 11:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Pa ne pozabi davčni nakazati potrebnega zneska!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zaslužek Neznanec

|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 11:09 am Naslov sporočila: |
|
|
kastaneda je napisal/a: |
Pa ne pozabi davčni nakazati potrebnega zneska!  |
Veliko tudi zapravim na Ebayu, tako da ni problema sploh. Sicer pa bi morali biti zneski precej visoki, da bi moral davek plačat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.05 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 11:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Možno je imeti tudi 10 reklam na dan, seveda z nadgradnjo! Več seveda prinesejo kliki podložnikov! |
Pa smo tukaj. Potrebno je nap*****i čim večje število naivnežev, da garajo zate.
Vse že videno (Fair Play, Catch the Cash itd. itd.)
LpA |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 11:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Kdorkoli, ki ima to moč na forumu! Upoštevajte prosim željo iz drugega posta v tej temi!  _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zaslužek Neznanec

|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 11:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Obelix je napisal/a: |
Citiram: |
Pa smo tukaj. Potrebno je nap*****i čim večje število naivnežev, da garajo zate.
Vse že videno (Fair Play, Catch the Cash itd. itd.)
LpA |
Em...referrale se kupi lahko po razumljivih cenah na vsaki PTC strani. Sicer pa kdorkoli se prijavi na PTC stran brez nekoga nad sabo je prepuščen sam sebi, nekdo ga kupi in je nad njim. Če pa ima nekdo nekoga nad sabo, ki mu pomaga, svetuje. celo plačuje, da je aktiven je to malo bolje. Se ti ne zdi? Skratka, si eden izmed tistih, ki se ima še veliko naučiti glede teh zadev, oz. so ti bile informacije narobe, oz. površno podane. Nisi edini, takih je veliko... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 11:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm. Čeprav do sedaj nisem imel želje za moderiranjem, me v tem trenutku nekaj neustavljivo privlači, da bi mi bila omogočena ta možnost......  _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 11:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Silno "pameten" uporabnik je pač doma iz Butal.
Vsi, ki si še niste popravili kraja v profilu se zamislite nad tem, da mu delate družbo.
Predlagam vam, da se preselite. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni