|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.50 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:40 pm Naslov sporočila: iscem Podatkovni kabel za LG mobitel |
|
|
Sam imam LG GW520 Etna 3G in KLIK in se mi je zgodilo da sem nekje pozabil, po domače ''usjal'' podatkovni kabel (USB). ki je hkrati tudi napajalni kabel - kar sem seveda opazil ko se mi je spraznila baterija.
Po podatkih, ki jih imam imajo vsi LG mobiteli enak priklopni konektor.
Torej če se komu kje valja, ali pa ima višek kak tak kabel se lepo priporočam - saj kolikor hočejo na servisu zanj - ni realno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mikimouse Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 1:10 Prispevkov: 52 Aktiv.: 0.22 Kraj: Škofljica
|
Objavljeno: Tor Feb 02, 2010 3:54 pm Naslov sporočila: Kabli |
|
|
Pri meni lahko dobiš, polnilec in USB kabel, oboje, ker sem svojega KU990 povozil.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.50 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Tor Feb 02, 2010 4:08 pm Naslov sporočila: Re: Kabli |
|
|
mikimouse je napisal/a: |
Pri meni lahko dobiš, polnilec in USB kabel, oboje, ker sem svojega KU990 povozil.  |
Super - na ZS mi pošlji koliko želiš zanj
V četrtek grem lahko skozi Škofljico ker grem v Kranj ali pa če pošlješ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni