www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Vzorci
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sampi
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Feb 2005 10:29
Aktiv.: 0.09

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2005 10:43 am    Naslov sporočila:  Vzorci Odgovori s citatom

Kje vse nabavljate vzorčna integrirana vezja in ostalo?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.12
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2005 4:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Direktno vprasanje, direkten odgovor.
Od proizvajalcev.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.88
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2005 6:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še en resen odgovor da se razvije debata ...
O tem smo na forumu že pisali, za vzorce prevladujeta Texas in Maxim, kjer jih brez problema dobiš, PO NOVEM pa tudi od Freescale (bivša Motorola) v dveh dneh (tako kot pri Texasu) in pa Vishay z dobavo v kakšnem tednu dni. Problem je le z carino, ki (še) ne pozna Freescale vzorcev.

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2005 7:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mogoce kdo ve koliko casa prihajajo vzorci od maxima v slo? ker sem nekje pred 1 tednom in pol narocil pa se nic ni prislo Razz
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bungee
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49
Aktiv.: 6.24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2005 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Maxim vzorci rabijo cca 1 tedn. Ravno včeraj sem dobil paketek Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
mujo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2005 9:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aha,... pa je kak problem ce od njih veckrat narocis kakse vzorce, ceprav nisi narocil kake vecje kolicine prejsnih vzorcev?
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2005 9:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Včasih kakšno reč pri Maximu tudi pozabijo. Če po kakih treh tednih ne dobiš željenega , pač naročiš še enkrat.

lp
Nazaj na vrh
mujo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 25, 2005 5:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobil sem od maxima 2 ds18s20 senzorja in 2x 1wire 4kbit eeproma. vse je potekalo brez problemov, le imajo probleme z printanjem šumnikov na naslov Razz
Drugace sem pa zelo zadovoljen!
Nazaj na vrh
cero
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 17:37
Aktiv.: 4.97
Kraj: vipava

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 20, 2005 7:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

danes sem hotel naročiti dva čipa od analog devices in sem ugotovil da je treba za vzorce zaprositi pri lokalnem distributerju a imate kaj izkušenj s tem.res bi rabil tista dva čipa ki ji je res težko dobiti pa nimam sp-ja torej mislite da mi jih bi dali če bi jih lepo prosil?

LP cero
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 20, 2005 9:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem poklical, pa mi je gospa prijazno dejala, naj jim pošljem prošnjo na e-mail in mi jih bodo poskušali poslati. In sem jih dobil v kakšnem tednu...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
cero
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 20, 2005 10:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hja sam problem je da nimam sp-ja kako pa je s tem?
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.56

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 20, 2005 10:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mujo je napisal/a:
mogoce kdo ve koliko casa prihajajo vzorci od maxima v slo? ker sem nekje pred 1 tednom in pol narocil pa se nic ni prislo Razz

Mislim, da tiho ignorirajo narocila za tiste reci, ki jih trenutno ni na zalogi ali pa so v splosni prodaji v razvitem svetu lahko dosegljive - odvisno pac od tega, kako izbircen si glede ohisja in ostalih reci. Sicer pa traja cca. en teden (navadna posta iz Nemcije, ceprav pise da posiljajo iz UK). Sicer lahko stvari pri njih tudi kupis v kakrsnikoli kolicini (tudi cisto majhne stevilke za prototipne serije recimo, za kar ti tista dva vzorca seveda ne zadoscata).
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 21, 2005 11:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

cero je napisal/a:
hja sam problem je da nimam sp-ja kako pa je s tem?

Saj jaz sem pa študent... Poslali so mi jih pa na domači naslov. To je bilo pred kakšnega pol leta.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
silica
Član
Član

Pridružen-a: Ned 29 Avg 2004 20:01
Aktiv.: 1.52
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 22, 2005 11:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cero, vzorce Analog Device, Philipsa in se cesa lahko narocis pri meni na mail.
Seveda bos moral malo opisati kaj nameravas z njimi narediti. Posljem ti jih
direktno iz ADja, Philipsa... ce so pri njih na zalogi in na voljo za sempliranje.
Ce ni zaloge pac pocakas.

LP Tomaz

cero
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 22, 2005 1:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

uu hvala to je odgovor ki sem ga hotel slišat

LP cero
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni