|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.79 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Čet Feb 04, 2010 5:57 pm Naslov sporočila: Scott "MX 928 VR" audio video player |
|
|
Pozdravljeni.
Dobill sem v roke avdio video player Scott MX 928 VR. Gre za kitajsko zadevico, ki naj bi predvajala tudi video datoteke. Da ne bi plačali avtorske pravice za video kodek, so izdelali kar svojega in sicer MTV video kodek.
Kar nekaj časa sem porabil, da sem na netu prišel do programa, ki zna konvertirati video datoteke v ta format. Vendar imam težave. Spletne strani proizvajalca nisem našel (ali je sploh ni), navodil pa seveda nimam.
Ali kdo ve kakšene lastnosti ima zaslon v tej napravici, predvsem koliko krat koliko pik ima. Verjetno je to zelo pomemben podatek pri konvertiranju videa, ker so do sedaj vsi moji poskusi konvertiranja botrovali neuspešnemu predvajanju filma v predvajalniku.
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Nomad Član

Pridružen-a: Sre 22 Jul 2009 10:05 Prispevkov: 104 Aktiv.: 0.54 Kraj: Steiermark
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

|
Objavljeno: Čet Feb 04, 2010 6:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala, to sem našel. Ni podatka o zaslonu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

|
Objavljeno: Čet Feb 11, 2010 3:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še eno vprašanje:
A se komu sanja zakaj predvajanje mp3-jev na slušalke deluje normalno, če pa player povežem z mešalno mizo zmrzne. Neha se odzivati na tipke, igra pesmi dokler mu ne zmanka baterije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni