|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Pet Feb 05, 2010 11:00 pm Naslov sporočila: kje dobiti tršo plastiko |
|
|
lepo pozdravljeni,
iščem plastiko, katera bi lahko nadomestila teflon pri CNC-ju, in sicer iščem plastiko, katera naj bi bila kar trda, a ne prekrhka, ker potem bi obstajala možnost pokanja ...
rabil pa profile kot so 40x40 ali pa 50x50 mm
se mogoče komu sanja kje bi lahko to nabavil, pa če ne zahtevam preveč še ceno bi prosil ... _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Sob Feb 06, 2010 6:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Če iščeš podobne lastnosti kot teflon (samopodmazovalna) potem išči komercialna imena ¨oilon-novilon¨ .Prodaja jih Akripol ali pa Ex-mega ,pa še kdo...Gre za običajno temno zeleno poliamid. Se lepo obdeluje in zdrži precej obremenitev tudi kot matica na vretenu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tacer12 Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2009 16:45 Prispevkov: 236 Aktiv.: 1.18 Kraj: Dramlje
|
Objavljeno: Sob Feb 06, 2010 2:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
http://www.isokon.si/index.php
Če te pot vodi kaj mimo Slovenskih Konjic, se oglasi pri njih. Imajo odpadke in dosti poceni 4eur/kg. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Sob Feb 06, 2010 2:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
hehe, hvala za nasvete, sedaj morem mal poklicat okol kako in kaj, oddaljenost mi ni problem, čeprav sem s primorske... mi do MB ni problem skočiti ...
ampak sedaj je potrebno počakati na torek, na nov delavni dan  _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni