|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
toshiba Član

Pridružen-a: Tor 21 Okt 2003 8:56 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana - Šiška
|
Objavljeno: Pon Feb 08, 2010 2:20 pm Naslov sporočila: Crestron toolbox. |
|
|
Pozdravljeni.
V popravilo sem dobil avdio video procesor od firme Crestron. Mislim, da je kar se HW-ja tiče sedaj vse o.k., imam pa težavo kar se tiče nadzora tega procesorja. Potrebuješ namreč nek toolbox, ki ga pa z uradne strani ne morem potegniti dol ker nimam "customer number". Procesor je namreč kupljen iz druge roke. Zato me zanima, če kdo ima ali pozna ta SW in ali mi ga lahko pošlje.
Hvala in lp.
Seba. _________________ Lp
Sebastijan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aves Član

Pridružen-a: Ned 18 Dec 2005 18:46 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.07 Kraj: SEŽANA
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zack69 Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2008 16:57 Prispevkov: 186 Aktiv.: 0.89 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Pon Feb 22, 2010 12:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da Sašo več ne dela tam, Dragan pa še je ... če se pa ne motim je pa Roman zadolžen prav za Crestron-a ..oz. njegovo krmiljenje .....
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni