www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Programator

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
TechnoBoy
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2003 11:24
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 03, 2003 11:30 am    Naslov sporočila:  Programator Odgovori s citatom

Za PIC 16Xxx
zdej je tako da BI začel z mikrokontrolerji mal prakticirat... digitalni sistemi mi kr dobr laufajo zato..s cim začet...da [slovenščina je zame španska vas] cenovno nebo predrago... mislm programator testna plata ipd ...

Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 03, 2003 9:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najenostavnejši programator je JDM. načrt za njega najdeš na file managerju (vezja-nacrti) Bom pa jutri popoldan pripel na file manager vse datoteke ki sem jih pripel na Elektro-n - takrat v "Tečaj programiranja mikrokontrolerjev" Prav tako tiskano vezje za testno ploščo. Tiskanine mislim da ima na razpolago reber ki se oglaša tukaj in na Elektro-n. (sedaj je sicer na dopustu)

lp
Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
TechnoBoy
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 06, 2003 5:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

a je kasna varianta programator/testna plosča... mislm..da je prikloplen brrez da prestavljaš čip...
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 06, 2003 7:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tak programator najdeš na File manager-ju. Preberi poste http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=26&sid=4bbf74b85b13f2036843bc93e68975f5

lp
Silvo
Nazaj na vrh
TechnoBoy
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 06, 2003 8:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mi odpre zip fiole.. in ni nic notri..ravno tako v popravku.. kaj je narobe ?
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 07, 2003 11:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nimam pojma - meni odpre normalno. ? Si registriran na File manager-ju ?

lp
Silvo
Nazaj na vrh
TechnoBoy
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 07, 2003 11:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem... drugace mi tudi nebi DLjalo..caki grem ponovno probat
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 07, 2003 12:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Našel napako... pač kler mam ADSL iumam v navadi vse datoeke odpirat iz neta ( oz. da ti na racunalnik saotemp. naloži) in očitno se nekje vmes datoeka zgubi..sedaj ko sem shranil deluje Smile
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Microchip PIC Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni