|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damek Član

Pridružen-a: Sre 03 Jan 2007 17:55 Prispevkov: 146 Aktiv.: 0.65 Kraj: Prekmurje
|
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 9:33 am Naslov sporočila: PSP - navigacija (GPS) |
|
|
Pozdravljeni!
Kupil sem rabljen PSP 3004 (imam verzijo 5.03), kateri ima dodan tudi GPS sprejemnik, ter cd z karto Italije. Ker pa mi to preveč ne pride prav in bi rabil seveda bolj karto za Slovenijo, bi vprašal, če se je že morda kdo kaj ukvarjal s tem (nalagal navigacijo s karto za Slovenijo)?
Kakšen program pride tukaj prav, da bi imel tudi slovensko karto?
Najlepša hvala!
lp _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.01 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 12:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Go!Explore is GPS software for the PlayStation Portable based on Nav N Go iGO 8, covering several countries in Europe. It was developed by Nav N Go and utilizes maps by Tele Atlas. Sales of product started in March 2008. |
_________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damek Član

|
Objavljeno: Pon Mar 15, 2010 6:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, pa sem nekaj našel...
Našel sem Go!Explore z veliko evropskimi mapami, med katerimi pa ni seveda Slovenije.
Kasneje sem našel tudi slovensko mapo ter tudi govor...
Zdaj pa imam sledeč problem:
Ko želim le dodati mapo Slovenije, ter govor in še nekaj zraven, in lepo shranim v .iso, se mi program na PSP-ju ne zažene.. Poskusil sem že tudi prekopirati slovensko mapo, ter jo preimenovati v eno drugo, pa ne gre.. Ne dela pa niti, če katero izmed držav v .iso, ki sem jih prej imel v "originalu" (kot sem snel z neta) izbrišem.
Prekopiral sem naslednje datoteke:
content\building\Slovenia.3dl
content\lang\Lang_Slovenian.zip
content\map\Slovenia.fbl
content\poi\\Slovenia.poi
content\voice\Voice_Svn-f1
Hvala za pomoč že vnaprej! _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damek Član

|
Objavljeno: Pon Mar 15, 2010 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa še to...
Shranjujem in dodajam datoteke v .iso s pomočjo UltraISO...
Pa verjetno nebi smel biti v tem problem, ali?
izpiše pa tole: "The game could not be started." (80010002) _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 5.63
|
Objavljeno: Čet Maj 06, 2010 8:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Daj mi povej, če imaš originalni os na psp-ju in katerega maš? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sir videc Neznanec

Pridružen-a: Sob 04 Sep 2010 20:05 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Ned Sep 19, 2010 10:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Slišal sem, da ljudje pri nas uporabljajo psp go explore, zdej pa me zanima, ali je tebi uspelo ali ne? In če je kako? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kvizko Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58 Prispevkov: 381 Aktiv.: 2.00 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Sep 19, 2010 12:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker je ravno odprta tema na PlayStation me zanima, če slučajno kdo ve kdo je v Sloveniji edini pooblaščeni uvoznik za PS izdelke??? Zakaj gre? Lani sem kupil PS3 in ker ponuja vse živo seveda sem poskusil to tudi izkoristiti! Ampak ko sem seveda v postopku registracije poskusil najti našo državico Slovenijo sem lahko samo sanjal. Na koncu sem se registriral na Playstation Avstralia Network. Določene stvari mi delujejo nekaj novitet pa ne gre. Ko sem malo klical okoli se imajo vsi za uvoznike nihče pa nič ne zrihta glede storitev, ki jih konzola ponuja. V BigBangu so mi celo rekli, da smo premali (kot država)...jaz pa sem jim rekel zakaj se to ne upošteva potem tudi pri ceni konzole?  _________________ LED je prihodnost! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni