|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
andpan Neznanec

Pridružen-a: Ned 14 Mar 2010 13:00 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Ned Mar 14, 2010 1:09 pm Naslov sporočila: Leplenje strain gage - izobraževanje, izdelava,... |
|
|
Živjo,
iščem nekoga, ki zna lepiti strain gages in bi me to lahko naučil. za sprejemljivo ceno tudi delal leplenje,...
namreč, rabil bom narediti približno 40 merilnikov sile in zaenkrat še nisem lepil strain gages.
dobrodošle so tudi informacije kdo to dela oz. zna delat (podjetje, posameznik, študent,...) ali na koga se lahko obrnem, ki bi mi znal svetovati karkoli glede zadeve.
hvala,
andrej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
surla Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 15:22 Prispevkov: 722 Aktiv.: 3.05 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 14, 2010 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zgleda si res začetnik, namreč ni strain gage ampak Strain Gauge. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 14, 2010 5:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
surla je napisal/a: |
Zgleda si res začetnik, namreč ni strain gage ampak Strain Gauge. |
Zanimivo, da niti proizvajalcem to ni jasno: http://www.vishay.com/strain-gages/
Ontopic: kolikor se spomnim (enkrat sem hotel naredit eno reč), imaš v samem datasheetu opisan priporočen postopek lepljenja in priporočeno lepilo. _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Mar 14, 2010 6:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se spomnim da sem enkrat na tej strani
http://www.hbm.de/
videl navodila za omenjeno leplenje (opis je bil res zelo natančen, trotl sicher)
Če ne boš našel lahko jaz še enkrat poskusim poiskati
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebaveh Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51 Prispevkov: 1671 Aktiv.: 7.88 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Pon Mar 15, 2010 9:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Ena od meožnosti je tudi, da greš kdaj na obisk na FERI, poiščeš profesorja Cibula ali pa Đonlagića v laboratoriju za senzorje, pa ti tam malo pokažejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni