|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.61 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pet Mar 26, 2010 3:45 pm Naslov sporočila: Re: s53mv frekvenc meter - SKUPINSKI PROJEKT |
|
|
Branez je napisal/a: |
aly je napisal/a: |
.....Edini zaprt oddelek je tale: Objave za člane društva elektronikov Slovenije
Tu notri so samo pravilniki, statut, zapisniki sej upravnega odbora in podobno. Stvari, ki se nečlanov pač ne tičejo.
Če hoče kdo koristiti ugodnosti, ki jih ponuja društvo, se mora pač včlanit. Enostavno. ........ |
Ko se bom "ženil", bi rad prvo spoznal nevesto.
 |
podpis
Forum je tudi zaprt za tiste člane foruma, ki imajo "premalo prispevkov" so zato manj vredni, da potem ne morejo do priponk in zato nekateri nabijajo neumne poste... _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Mar 26, 2010 6:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če te že znima ... ja so. Tisti, ki mesečno ni sposoben napisati vsaj eno sporočilo je pač izbral napačen forum. Forum je privat lastnina. Pravila postavlja lastnik, ter so enaka že od ustanovitve foruma. Glede na obisk - dnevno preko 400 registriranih ter še najmanj toliko neregistriranih članov večini pravila odgovarjajo. Razen tistim, ki hodijo na forum z namenom netenja spora.
PS
Enako misleče lahko brez probema povabiš na svoj forum z idealnimi pravili. Sporočila ne bom odstranil. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pet Mar 26, 2010 6:36 pm Naslov sporočila: Re: s53mv frekvenc meter - SKUPINSKI PROJEKT |
|
|
reber je napisal/a: |
podpis |
Lepo, da se znaš podpisat. Ampak ponavljaš se pa kot papagaj. Nekajkrat sem že pojasnjeval vzroke za omejitve pri downloadu priponk. Še enkrat: cilj je aktivno sodelovanje obiskovalcev, ne pa postati še ena statična stran namenjena downloadu nekje v omrežju. V tem primeru "omejitev" ni več omejitev. Trdno sem prepričan, da je to prava pot in velika verjetnost je, da bo tako ostalo tudi v bodoče.
Btw... med pisanjem tegale sem opazil, da je že Silvo odgovoril. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni