www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Inšstalacija AVRStudia

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.22
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 14, 2005 8:09 pm    Naslov sporočila:  Inšstalacija AVRStudia Odgovori s citatom

Živjo!

Imel sem AVRstudio 4.11 pa sem pobral dol 4.60, 4.11 deinštaliral ampak sem pri deinštalaciji pustil opcijo, naj ohrani nastavitve. Pri inštalaciji novega, mi pa javi Catastrophic error?! Shocked

A je imel kdo težave, pa jih je rešil??? Potem sem vse ven iz registra izbrisal, samo še vedno ne gre.

Katastrofa.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  49.78 KB
 Pogledana:  30 krat

Katastrofa.JPG

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 14, 2005 8:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem imel iste težave, pa sem jih rešil tako, da sem formatiral komp (itak je bil že potreben).
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.22
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 14, 2005 9:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nufan....tokrat bom rekel NoFun Smile

Zelo vzpodbudna rešitev d'oh!
Disk sem formatiral ter sistem postavil na novo kak mesec nazaj...
Takrat sem naložil AVRStudio, ki sem ga že imel doma na CDju...zdaj pa sem ga hotel updejtat...žal. Sicer ga pa rabim samo, da kaj posimuliram. Bom pač simuliral na vezju samem... Rolling Eyes

Če pa ima kdo rešitev, se pa priporočam.

LP Gorazd

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.52

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nufan, kaj je pa kriterij za tako odlocitev ("potrebno") ? Moj edini PeeCee, za katerega bi to morebiti lahko prislo v postev (po komentarjih drugih sodec) je star 3+ let in ima se vedno originalni OS (WindozeXP Pro, cel kup instaliranih in odinstaliranih iger, itd.) s katerim je prisel, brez "formatiranja". Ostali imajo svoj OS nastiman in updejtan (brez "formatiranja") seveda se bistveno dlje ... en recimo 10+ let (DOS - ni kaj za nadgrajevati ze vseh 10+ let Very Happy ). Drugega (z Linuxom) sem par mesecev nazaj upokojil po dobrih 9 letih delovanja (brez "formatiranja" vmes seveda). Za ne-PCe velja isto: enkrat nastimas in dela.

Sem mnenja, da ce je tako pocetje res potrebno, potem delaes nekaj narobe z racunalnikom. Boljse je ne-poceti slabe stvari, kot jih pa potem popravljati Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 7:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat,

Takrat sem imel še samo en računalnik s katerim sem počel vse legalne in nelegalne stvari. In ko se enkrat dotakneš nelegalnih stvari si lahko kaj kmalu v dreku. Sem pa imel takrat eno obdobje časa, ko sem hotel ugotovit mejo zaščite mojega računalnika, ki se je izkazala za ne preveč dobro. No, sedaj sem vse tiste stvari "zakrpal" in zaenkrat še lakho rečem, da je skoraj neuničljiv Smile
Drugače pa sem tisto rekel v hecu, da naj formatira.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 4 dni