|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kramko 69 Član

Pridružen-a: Sob 20 Mar 2010 20:39 Prispevkov: 200 Aktiv.: 1.07 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Ned Mar 28, 2010 3:11 pm Naslov sporočila: Windows zmrzne |
|
|
Ker sem novi na tem forumu vas vse skupaj lepo pozdravljam.Imam težavo,ki jo bom probal z vašo pomočjo rešit.Windowsi mi kar na enkrat zmznejo in ne morem narediti ničesar.Ko pa pritisnem tipke Ctrl+alt+del pa Windowsi normalno oživijo in delujejo naprej brez problemov.Ni dolgo tega sem na novo naložil Windowse.Kaj menite vi kaj je možen vzrok za to zmrzovanje.Včasih je to parkrat na dan včasih pa kakšen dan mir.Drugače pa dela vse kakor mora samo pritisk Ctrl+alt+del in stvar spet deluje.Saj to ni problem pritisnit samo stvar postaja počasi nadležna.Za vsak nasvet se v naprej zahvaljujem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.56 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Ned Mar 28, 2010 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
za začetek povej katere windowse si pa naložil gor .... ( xp, vista, windows 7 )
drugače pa .... ti frizne sam od sebe? ... ali mogoče ko zaženeš kakšno igerco / program ... ali sam od sebe? ...
za začetek preglej drajverje, če imaš vse "updejtane" ker mogoče ti to nagaja, _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
a.sukljan Član

Pridružen-a: Tor 02 Mar 2010 20:22 Prispevkov: 85 Aktiv.: 0.45 Kraj: Črni Kal
|
Objavljeno: Ned Mar 28, 2010 4:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Koliko je računalnik star? Ga redno čistiš? Ali ti dela dobro hlajenje?
si v kratkem zamenjal kako strojno opremo?
Lp _________________ Kar ne dimi, ni skurjeno! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kramko 69 Član

Pridružen-a: Sob 20 Mar 2010 20:39 Prispevkov: 200 Aktiv.: 1.07 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Ned Mar 28, 2010 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gor imam XP profesinoal .Računalnik je že star dobrih osem let vendar za moje potrebe dovolj.Večinoma ga uporabljam za internet gledanje filmov pa za nostalgijo kakšno igro iz leta 2005.Uporabljam tudi program eagle za izdelavo vezja v bistvu za moje potrebe ne potrebujem močno strojno opremo.Nove strojne opreme nisem dodajal.Redno ga čistim imam mali kompresorček .ki je za napihnati blazino tako ,da ni preveč močen izpih.Ohlajen je tudi dovolj saj imam eno stranico odprto.Temperature komponent pa v Everestu ne presegajo 50°.Folc sprašuješ me če imam najnovejše gonilnike.Ne vem s katerim programom naj bi preveril gonilnike in kateremu programu sploh lahko zaupam za preverjanje gonilnikov.Vem da sem nekoč imel (Driver scaner)ali nekaj v tem smislu vendar mi računalnik sesulo namesto ,da bi mi posodobilo gonilnike. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni