www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Tokovne klešče

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
markomacoka
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2009 22:41
Aktiv.: 0.01
Kraj: nekje

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 20, 2010 11:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz pa sem na e-bayu kupil tokovne klešče za celih 6 € mere 10x4 cm -zelo zelo zadovoljen z njim !
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.21
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 21, 2010 7:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@markomacoka

Niti malo ne bo škodovalo, če odpreš novo temo in te tokovne klešče opiseš, tako kot je Silvo opisal multimeter v tej temi. Pravzaprav so taka dejanja (opisi opreme) pohvale vredna, če le stvar ni nek marketing.

Enovrstičnica, ki si jo spesnil zgoraj, namreč nekako nima smisla. Čisto nič ne pove in niti ne sodi v to temo.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lostid
Član
Član

Pridružen-a: Tor 30 Sep 2008 17:23
Aktiv.: 1.15
Kraj: Ljubljana-rudnik

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 27, 2010 10:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pomoje so mišljene tele http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390094663898.

Sem jih tudi jaz kupil, ko pridejo pa bom naredil en kratek review
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kvizko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58
Aktiv.: 1.99
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 28, 2010 7:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem kliknil ta link in njihova cena je malo manj kot 4 $.....vse lepo in prav vendar sem mnenja da taka zadeva ni najbolj natančna in ni primerna za kakšne meritve v npr. industrijski elektroniki....sam uporabljam samo " Fluke" opremo, ker se na njo res lahko zanesem.
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.21
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 28, 2010 8:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se malo potrudiš, oziroma se sploh ne potrudfiš, za te klešče lahko odšteješ več, bistveno več.

Klešče so miniaturne in mogoče kot nalašč pri meritvah, kjer za npr. Iskra PK350 ni prostora, vendar vse odvisno kako se obnesejo v praksi.

Jasno zelo verjetno niso konkurenca Fluke opremi, ampak ravno zato je opis, pri katerem se bo dalo tudi kaj vprašati in predlagati, zelo dobrodošel.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni