|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
grizm Član

Pridružen-a: Pon 09 Nov 2009 20:52 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.06 Kraj: MS
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 5:17 pm Naslov sporočila: Matura_elektrotehnik |
|
|
Kot veste vsakega v življenju čaka matura. Naj si bo poklicna ali splošna. Zato naprošam vse, ki so pripravjeni pomagati, da pripnejo pod to temo kakšne izpiske oz. kakšne poskusne maturitetne pole. Sem vpisan v program elektrotehnik-elektronik.
Rabil bi predvsem izpiske iz strokovnega predmeta EVN. Lahko pa tudi iz SLO. in MAT.
Verjetno je še kar nekaj takšnih, ki se bodo razveselili tega.
Že v naprej se vsem sodelujočim, ki so pripravljeni pomagati, zahvaljujem.
HVALA!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.40 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 8:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
katera šola si
(Če si vegova in si imel vsaj 3 oceno pri maturitetnih predmetih se samo pojavi na maturi(lahko tudi mačkast), pa kak kemik imej s sabo) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zlabo Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 21:38 Prispevkov: 283 Aktiv.: 1.33 Kraj: Domžale-Kamnik
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako kot ti je rekel dorijan, s tem da lahko prideš tudi brez kemičnega svinčnika. Meni ga je posodil profesor...
Meni osebno je bila na vegovi matura veliko lažja kot večino testov pri predmetih čez leto. Učil se nisem nič (0). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri vsakem predmetu, kjer boš opravljal maturo, boš dobil neke preizkusne pole. Tako za občutek. Mogoče jih dobiš tudi v kakšni založbi. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.64 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 9:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede na stvari, ki jih pišete se potem meni za maturo naslednje šolsko leto sploh ni treba učit, vendar malo dvomim.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 11:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če si čez vsa leta lepo sledil snovi, potem ti ne bo težko. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.51 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Sre Mar 31, 2010 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Če si čez vsa leta lepo sledil snovi, potem ti ne bo težko. |
Tako kot je aly napiso, če veš kako se stvari streže se ne boš rabil. Jaz sem imel zapiske ampak jih nimam več, ker sem jih dal prijatelju in sem si enkrat skozi prebral SLO ter EVN in je blo to to! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni