|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jerny Član

Pridružen-a: Čet 17 Apr 2008 11:27 Prispevkov: 414 Aktiv.: 1.98 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 6:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iščem tisto temo, ki opisuje predelavo trdega diska v brusilnik, ker se moj seagate disk noče zagranti pa še sam nevem zakaj. Moraš morda kaj prevezati na IDc konektorju?  _________________ Če smrdi je kemija, če kadi pa elektronika! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.79 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 6:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
jerny je napisal/a: |
Iščem tisto temo, ki opisuje predelavo trdega diska v brusilnik, ker se moj seagate disk noče zagranti pa še sam nevem zakaj. Moraš morda kaj prevezati na IDc konektorju?  |
Jaz sem imel veliko diskov ki se niso hoteli zagnati. Potem sem našel enega, ki je imel lepo opisane tiste jumperje na ploščici in se je dalo nastaviti zagon ob priklopu 5V+12V.
Malo poskušaj. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klemen88 Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37 Prispevkov: 747 Aktiv.: 3.51 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iščem tisto temo, ki opisuje predelavo trdega diska v brusilnik, ker se moj seagate disk noče zagranti pa še sam nevem zakaj. Moraš morda kaj prevezati na IDc konektorju?  |
Nazadnje je bilo v eni temi napisano, da more imeti bralno glavo ( laser ) še vedno priklopljeno! Mogoče tu tiči problem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.82 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
klpzm je napisal/a: |
Nazadnje je bilo v eni temi napisano, da more imeti bralno glavo ( laser ) še vedno priklopljeno! Mogoče tu tiči problem! |
Še nikoli nisem videl trdega diska z laserjem.  _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jerny Član

Pridružen-a: Čet 17 Apr 2008 11:27 Prispevkov: 414 Aktiv.: 1.98 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Pet Apr 02, 2010 11:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
klpzm je napisal/a: |
Bralna glava je priklopljena vendar se vseeno ne zažene! V kateri temi je sploh opisan ta projet? Ker vem da sem enkrat nekje videl, a sedaj ne najdem več! _________________ Če smrdi je kemija, če kadi pa elektronika! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni