|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 5:40 pm Naslov sporočila: Prevezava ob tujem omrežju (GSM) |
|
|
Rad bi, da mi telefon (SE P1i) preusmeri klice, ko sem v tujini. Do sedaj imam to rešeno tako, da imam ročno nastavljeno omrežje in telefon nastavljen tako, da mi ob nedoseglivosti preusmeri klic. To sicer deluje, ampak telefon mi hitro sprazni accu.
Mogoče pozna kdo program, ki bi mi preusmeril klice ob določenih pogojih? Lahko tudi na časovno obdobje. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Raje preveri, kakšno je obračunavanje, ko se nahajaš v tujini, ti pa imaš preusmeritev da ne bo prehud račun. Pred leti sem imel eno tako zadevo, da je bilo precej drago, k sreči le do izpraznitve računa  _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 6:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Reber hvala!
Sem poklical mojega operaterja in je potrdil kar si napisal. Kriza!!!!! _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5537 Aktiv.: 24.02 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 7:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jap - telefon izklopi, ko si še doma, preusmeritve kasneje niso poceni ...
Mogoče je še najboljša varianta Nokiina (verjetno imajo tudi drugi telefoni) rešitev, kjer klic zavrneš s prednapisanim SMS sporočilom (v smislu "Sem v tujini, če je nujno se prosim obrnite na tega in tega ...")
LP, Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem je, ker v službi ne smem imeti privat telefona zato bi rad klice prevezal na službenega. To pa je hvala bogu še dovoljeno.... _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S56RGA Član

Pridružen-a: Čet 11 Sep 2008 13:33 Prispevkov: 325 Aktiv.: 1.59 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Tor Apr 06, 2010 9:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa Tajnica, katera namesto pozdravnega sporočila lepo pove na katero številko naj te pokličejo? _________________ Agar |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni