|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Shaft Član

Pridružen-a: Pon 13 Apr 2009 20:25 Prispevkov: 69 Aktiv.: 0.35 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 09, 2010 9:48 am Naslov sporočila: K: VN flyback transformator |
|
|
No kot že omenjeno, bi kupil flyback transformator, če bi se dalo takega, kjer bi dobil datasheet, saj ga bi uporabil za izdelavo plazma zvočnika (revija elektronik).
Imam trenutno dva sam, pa ne dobim podatkov o njih in nevem kako bi jih priključil. _________________ Moj blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Pet Apr 09, 2010 9:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Vprašaj TU Vprašaj za kakšnega iz odsluženega TV-ja saj nima smisla zapravljati €  _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Shaft Član

Pridružen-a: Pon 13 Apr 2009 20:25 Prispevkov: 69 Aktiv.: 0.35 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 09, 2010 10:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Saj pravim, da imam že dva taka iz odsluženih tv-jev in monitorja, vendar ne dobim podatkov, kako bi jih priključil _________________ Moj blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Pet Apr 09, 2010 12:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Shaft je napisal/a: |
Saj pravim, da imam že dva taka iz odsluženih tv-jev in monitorja, vendar ne dobim podatkov, kako bi jih priključil |
Poskusi na tej strani >> KLIK << poiskati tvoj tip transformatorja nekateri imajo zraven tudi skico kako so narejeni.
Lahko pa poizkusiš tudi na proizvajalčevi strani kaj poiskati
Lp Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni