www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sejem elektronike v Pordenone 30. april do 2. maj 2010
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.29
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2010 2:21 pm    Naslov sporočila:  Sejem elektronike v Pordenone 30. april do 2. maj 2010 Odgovori s citatom

Spet se približuje sejem in bo treba razmišljati o obisku.

http://www.fierapordenone.it/page.php?pageid=SEZIO004&manid=05

"ticketa" za popust še nisem našel - Darko na pomoč!

Tudi tukaj je nekaj informacij: http://www.radioamatorepordenone.it/

73 Josip
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2010 2:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ticket bo prišel na mail nekaj dni pred sejmom.

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.92
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2010 3:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imaš jo že na Filemanager-ju pod imenom INTERNET_CHEAP_TICKET.pdf
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.33
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2010 3:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa ravno letos, ko že komaj čakam na ta sejem (da bi si kupil spajkalno postajo na vroč zrak), so jo dali na te tri dni, ko sem na tekmovanju Mad Evil or Very Mad

Bi bil kdo tako dober, da bi mu jaz dal (poslal, nakazal) 120€ in bi mi on na sejmu kupil po njegovem mnenju (jaz se na njih itak ne spoznam) "najboljšo" spajkalno postajo na vroč zrak (lahko ima oboje), ki se jo za ta denar dobi. Še najboljše bi bilo, da bi bil ta iz okolice Maribora, da se po to postajo ne bi preveč daleč vozil. Pray
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2010 7:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
Pa ravno letos, ko že komaj čakam na ta sejem (da bi si kupil spajkalno postajo na vroč zrak), so jo dali na te tri dni, ko sem na tekmovanju Mad Evil or Very Mad

Bi bil kdo tako dober, da bi mu jaz dal (poslal, nakazal) 120€ in bi mi on na sejmu kupil po njegovem mnenju (jaz se na njih itak ne spoznam) "najboljšo" spajkalno postajo na vroč zrak (lahko ima oboje), ki se jo za ta denar dobi. Še najboljše bi bilo, da bi bil ta iz okolice Maribora, da se po to postajo ne bi preveč daleč vozil. Pray

Za ta denar ti ni treba čakati na sejem lahko jo dobiš tukaj za 119€ >>KLIK<< Pray

LP Srečko

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2010 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Srecko je napisal/a:

Za ta denar ti ni treba čakati na sejem lahko jo dobiš tukaj za 119€ >>KLIK<< Pray

LP Srečko

Ja če bi jo dobil ceneje bi bilo še boljše! Predvidevam, da bi na sejmu za 119€ dobil boljšo oz. za nižji denar podobno? Sicer pa je tu še zelo draga poštnina, potem pa še carina Sick
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.92
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2010 10:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

program_er je napisal/a:
Sicer pa je tu še zelo draga poštnina, potem pa še carina Sick

Pa si prebral vse kar je napisano na linku? Poštnine ni, ker je cena nad 100€, davka oz. carine pa iz Nemčije ni, saj smo v EU. Preveri še enkrat!

s55m
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07
Aktiv.: 12.00
Kraj: Plovdiv-Bolgarija

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 14, 2010 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naj bo cheap ticket dostopen vsakemu, ki pride mimo.
Klik!

program_er
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 15, 2010 7:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Srecko je napisal/a:
program_er je napisal/a:

LP Srečko

Hvala ti! Sem premislil in se odločil, da bom tole kupill Dancing
Nazaj na vrh
gral
Član
Član

Pridružen-a: Pon 11 Jan 2010 18:07
Aktiv.: 0.08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 15, 2010 8:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja. Pa je ta postajca kaj prida? Mogoče še kakšen drug predlog v tem cenovnem rangu?
a.sukljan
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Mar 2010 20:22
Aktiv.: 0.46
Kraj: Črni Kal

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 15, 2010 11:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Oo super, pordenone...škoda da je recesija Sad

Lp

xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.48
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 16, 2010 8:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je kakšen organizirani prevoz? Angel Iz štajerskega konca ni ravno blizu tole.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
aves
Član
Član

Pridružen-a: Ned 18 Dec 2005 18:46
Aktiv.: 0.07
Kraj: SEŽANA

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 16, 2010 4:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

gral je napisal/a:
Ja. Pa je ta postajca kaj prida? Mogoče še kakšen drug predlog v tem cenovnem rangu?

Je, je.
Je kar uporabna. Nekaj let mi je dobro služila za gsm servis, da o smd-jih v ostali elektroniki ne govorimo. Imam pa starejšo različico, katera je brez odsesovanja(al kaj že ima ono cevko ob spajkalniku) le spajkalnik je prešvoh(za mase).
Lp
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.23
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 17, 2010 10:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

gral je napisal/a:

http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=3213&highlight=aoyue

Eisenhorn
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Dec 2009 11:50
Aktiv.: 1.06
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 19, 2010 9:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Letos bi s prijateljem šla na ta sejem, ampak nimava prevoza in me zanima če gre kdo iz Ljubljane ali skozi Ljubljano in ima prostora še za dva študenta?
Plačava stroške prevoza.

Lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni