|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Sob Apr 17, 2010 7:43 pm Naslov sporočila: Samsung Omnia II ne sprejme kode za odklep telefona |
|
|
Mogoče kdo ve, kako se reši tole napako:
Imam novo Omnio II (kupljena v ponedeljek 12.4.2010) in se mi je pojavila naslednja težava. Telefona namreč ne morem odkleniti - koda telefona.
Na sliki spodaj so označene 3 tipke, prva (leva) je samo za odklep, druga gre direktno v telefonski imenik po odklepu in tretja gre takoj v SMS.
Kodo sem nastavil takoj prvi dan in telefon je deloval brez problema do par dni nazaj. (ta čas uporabljam starega)
Ga hočem priklopiti na računalnik, pa očitno ne morem narediti ničesar, saj ActiveSync hoče, da najprej odklenem telefon. Software za posodobitev sicer javlja, da je na telefonu zadnji software, a ne vidim celotnega okenca :/
Ali pa vsaj, če mi lahko kdo svetuje kaj napisati v strica Googla, saj če vpišem karkoli v zvezi z odklepanjem, najdem samo trgovine, kjer prodajajo odklenjene telefone
Opis: |
te 3 tipke ne delujejo :/ na začetku je javljalo napačno kodo (čeprav ni bila), nato tipka ne prime več - pritisne se normalno, odziva ni nobenega |
|
Velikost datoteke: |
1.62 MB |
Pogledana: |
0 krat |

|
|
16.2 KB |
0 krat |

|
ne vidim celega okna (windows 7, compatibility mode nima vpliva - inštal sem izvedel s compatibility mode Win Vista) |
|
161.63 KB |
13 krat |

|
_________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2222 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sob Apr 17, 2010 7:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Naredi hard reset. Če tudi to ne pomaga nesi zamenjat.
Hard reset Samsung Omnia
Citiram: |
Hard Reset of Omnia 2
You will be able to hard reset Omnia 2 to factory default just like Omnia. However the 3rd party programs that come with the official firmware will be left intact. The 3rd party programs installed by your service provider maybe lost after the hard reset. If you have already activated Agis NavPhone GPS program before hard reset, you may need to contact Agis Helpdesk for re-activation instruction.
Hard Reset of Omnia 2
1. First switch off your phone
2. Next hold Volumn Up + Screen Lock
3. Then hold Green and Power Button together
4. Then press Answer Call (left) button to confirm hard reset
You must hold the Volume Up + Screen Lock + Green + Power together and hold onto it. Release all once you see the Hard Format Screen.
Master Reset of Omnia by DialPad
You can also key in the following code to the dial pad to do a Master Reset
*2767*3855#
|
_________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

|
Objavljeno: Sob Apr 17, 2010 8:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
airwolf, dolžan sem ti ali , kar ti je ljubše!
Hvala
Še to, mogoče veš, kaj bi lahko bilo s programsko opremo na računalniku, da ne pokaže celega okna?
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2222 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Ned Apr 18, 2010 8:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Za drugi problem pa nimam ideje. Probaj reinstall ali pa potegni z neta najnovejšo verzijo.
PS: noben od pirov mi ni ljubšim ker ga ne pijem.
_________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

|
Objavljeno: Ned Apr 18, 2010 10:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Hm, to sicer je najnovejša verzija, bom poskusil reinstall.
Glede piva.. welcome to the club
Potem pa en ledeni čaj oz. kaj podobnega
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni