|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
legenda Član

Pridružen-a: Ned 24 Dec 2006 23:35 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.74 Kraj: Lj. okolica- Dobrunje
|
Objavljeno: Pon Apr 19, 2010 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Majster je napisal/a: |
Ali pa stvar malo predelaš in začneš uporabljati litijeve celice  |
ali pa Li- Fe npr. http://www.a123systems.com/a123/products |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.55 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Apr 19, 2010 8:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja Li-Po in podobnih zadev ni mislim kupovati, ker prvo kot prvo zato nimam polnilca. Rad bi samo zamenjal celice, da bi bilo ready to use za ostalimi originalnimi komponentami. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rafter Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20 Prispevkov: 443 Aktiv.: 2.21 Kraj: Southern District of Maribor JN76UL
|
Objavljeno: Pon Apr 19, 2010 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se že o "šraubarcah" pogovarjamo, ima Bau(hiša) v akciji Black&Deckerco po 60 €. Jaz sem jo kupil pred pol leta in je zdržala celotno obnovo stanovanja. Set obsega vrtalko, svetilko, dva ACCUta, polnilec, torbico, set orodja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fmcgorenc Neznanec

Pridružen-a: Ned 06 Mar 2011 16:46 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Ned Sep 11, 2011 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pobesneli je napisal/a: |
Tudi meni je moj vrtalnik opešal, sam vzrok mi ni jasen. Napolnim, dam v pištolo in pustim čez noč, je tako prazen da komaj zmore obrat ali dva, Ali pa dela 2 minuti ok, potem pa umre.
Imam vrtalnik od iskra ero, zdej nevem ali se mi sploh splača kupovat baterije.
Ali mislite da če menjam baterije, da bi tudi original polnilec zamenjal s kakšnim drugim, ki ima kaj več parametrov? |
mogoče bi moral tole probat Revive Nicad Batteries by Zapping with a Welder. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni