www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Akumulatorski vrtalnik Black & Decker
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
legenda
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Dec 2006 23:35
Aktiv.: 0.74
Kraj: Lj. okolica- Dobrunje

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 19, 2010 8:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Majster je napisal/a:
Ali pa stvar malo predelaš in začneš uporabljati litijeve celice Smile

ali pa Li- Fe Cool npr. http://www.a123systems.com/a123/products
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.55
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 19, 2010 8:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja Li-Po in podobnih zadev ni mislim kupovati, ker prvo kot prvo zato nimam polnilca. Rad bi samo zamenjal celice, da bi bilo ready to use za ostalimi originalnimi komponentami.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 19, 2010 10:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se že o "šraubarcah" pogovarjamo, ima Bau(hiša) v akciji Black&Deckerco po 60 €. Jaz sem jo kupil pred pol leta in je zdržala celotno obnovo stanovanja. Set obsega vrtalko, svetilko, dva ACCUta, polnilec, torbico, set orodja.
Nazaj na vrh
fmcgorenc
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 06 Mar 2011 16:46
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 11, 2011 9:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pobesneli je napisal/a:
Tudi meni je moj vrtalnik opešal, sam vzrok mi ni jasen. Napolnim, dam v pištolo in pustim čez noč, je tako prazen da komaj zmore obrat ali dva, Ali pa dela 2 minuti ok, potem pa umre.

Imam vrtalnik od iskra ero, zdej nevem ali se mi sploh splača kupovat baterije.
Ali mislite da če menjam baterije, da bi tudi original polnilec zamenjal s kakšnim drugim, ki ima kaj več parametrov?

mogoče bi moral tole probat Revive Nicad Batteries by Zapping with a Welder.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni