www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

TV Denver DTX-2910
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
KlavdijC
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26
Aktiv.: 7.87
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 11, 2009 12:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nabavljam pri njih kdaj, se telefonsko pogovorim o kakšnih eksotičnih tranzistorjih,icejih itd ..nato naročim ostalo po mailu. Fajn jih je kdaj poklicat glede nadomestnjih delov in to je s pogovorom hitreje. So v redu. Pokliči jih bodo znal svetovat.. ena možnost je tle
Lp

Nazadnje urejal/a KlavdijC Ned Okt 04, 2009 9:51 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pahomij
Član
Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2009 21:27
Aktiv.: 0.19

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 11, 2009 2:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok, najlepša hvala Mr. Green
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
nirvana
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 13:11
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 17, 2010 1:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni,
tudi meni je danes kapituliral ta tip tvja. Zvečer sem ga izklopil s stikalom, zjutraj pa se je ob vklopu slišalo le klikanje, tv pa se nikakor noče prižgati. Odprl sem ga in gre najbrž za rele, ki noče ostati vklopljen. Kaj lahko sploh naredim sam?
Hvala za pomoč in lp
Nazaj na vrh
matic_scetinec
Član
Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11
Aktiv.: 4.67
Kraj: Brezovica pri Ljubljani

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 17, 2010 5:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo!

najprej moraš ugoroviti, ali se ti rele izkljaplja zaščita, ali pa je napaka drugje. če ga izklaplja zaščita je lahko fuč kaj v horizontali, vertikali ali RGB delu. Če pa ne izklaplja zaščita, pa je lahko fuč kakšen elko.

LP, matic
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
nirvana
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 13:11
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 21, 2010 7:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo,
ko sem preveril tranzistor in diode, ki napajajo rele, je tv čudežno oživel, nato sem ga po hitrem postopku zaprl, da si ne bi premislil Very Happy So far so good ...
Najlepša hvala za nasvet pa lep pozdrav!
Nazaj na vrh
marko-x
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Nov 2004 14:21
Aktiv.: 1.37
Kraj: prekmurje

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 22, 2010 12:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
ko sem preveril tranzistor in diode, ki napajajo rele, je tv čudežno oživel, nato sem ga po hitrem postopku zaprl, da si ne bi premislil Very Happy So far so good ...

Da slučajno nimaš kje hladnega lota, potem se bo zadeva hitro ponovila. Whistle
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni