www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

"free sample"

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Periferija
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.53
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 03, 2010 12:48 pm    Naslov sporočila:  "free sample" Odgovori s citatom

Pozdrav!

Nisem vedel kje bi odpru temo s tovrstnim naslovom, pa se mi je zazdel ta oddelek najbolj primeren kjer piše skupina "Mikrokontrolerji in programabilna vezja", podskupina pa "Periferija".

Da preidem k bistvu. Zanima me kakšne so vaše izkušnje z "free sample", ali ste z njimi imeli kakšne probleme, kadar ste jih bili naročali izven EUja oz. ko še sploh nismo bili v EUju? Ali so res zastonjski ali so le poskusni do te mere, da jih moraš po določenem času vračat nazaj. Ja bedasto sprašujem, vendar se mi je pri povsem drugi stvari zgodila ravno ta stvar in sem jo pač moral polno plačati.

Zadevo niakor nočem na kakeršen koli način zlorabit, ampak malo me interesira elektronika pa bi mi kdaj prišel kakšen kos prav.

Lep pozdrav

Nazadnje urejal/a Unknown_User Pon Maj 03, 2010 1:15 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 03, 2010 1:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sedaj ko je Farnell osebno free sample uporabljal za stvari, ki so preko Farnella nedobavljive.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 03, 2010 1:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

101 krat prediskutirana tema! :closed:

Edit: Na Unknown_User posebno željo še link do ene od debat na to temo ... klik ...

Citiram:
Nisem pet let na tem forumu, tako kot vi, če je pa slab iskalnik pa nisem jaz kriv.
... iskalnik je pa tako dober, kot so dobro vpisani iskalni pogoji.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Periferija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni