www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Radioamaterski sejem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mznida
Član
Član

Pridružen-a: Čet 02 Jun 2005 20:32
Aktiv.: 1.52
Kraj: Prlekija (JN86BN)

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 13, 2010 9:23 pm    Naslov sporočila:  Radioamaterski sejem Odgovori s citatom

Če koga zanima, v Miklavžu se bo to soboto 15.05.2010 odvijal radioamaterski sejem.

"RK Maribor S59ABC bo sejem organiziral v soboto, 15. maja 2010 od 8:00 do 13:00 na lokaciji:
URL Kulturni dom Miklavž
Cesta v Rogozo 11
Miklavz na Dravskem polju
"

Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.01
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 15, 2010 5:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je bil kdo tam?

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
s56a
Član
Član

Pridružen-a: Pon 07 Jan 2008 23:05
Aktiv.: 0.81
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 15, 2010 5:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brezuspesno poskusil prodati nov Viewsonic 10" VNB100 notesnik in rabljen IBM T30 14" z veliko ham programov. Presenetljivo velika udelezba. Organizatorji prezgodaj zginili pa ni bilo nic od obiska klubske postojanke ob 12 uri.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mznida
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 15, 2010 6:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem bil na sejmu. Udeležba me je res presenetila. Nekateri so kar nekaj tudi prodali. Sam sem nabavil novo-staro igračko za "dolgčas" preganjat na terenu (TH-F7E).
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.01
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 15, 2010 6:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa imam dve AZ12! Dancing

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 15, 2010 9:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez je napisal/a:
Je bil kdo tam?
Bil, udeležba zelo lepa /skoraj ves čas 80% polno.
mznida je napisal/a:
Sem bil na sejmu. Udeležba me je res presenetila. Nekateri so kar nekaj tudi prodali. Sam sem nabavil novo-staro igračko za "dolgčas" preganjat na terenu (TH-F7E).
Sem te videl, ja, s škatlo pod pazduho. 180€? Twisted Evil

Sam sem kupil nekaj "drobiža" (za 60 €), sem pa zamudil en usmernik 0-30V, 0-25A (Pordenone varianta).
Nazaj na vrh
mznida
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 15, 2010 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Sem te videl, ja, s škatlo pod pazduho. 180€? Twisted Evil

Je bilo še malo manj. Smo poglihali. Sem pa gledal na internetu, da stanejo od 230€ naprej. Tu pa je bil poleg osnovne opreme zraven še mikrofon, avtopolnilec pa garancija do konca tega leta.

Kolikor sem jo preiskusil, pa sem zadovoljen.

Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 15, 2010 10:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mznida je napisal/a:
Je bilo še malo manj. Smo poglihali. Sem pa gledal na internetu, da stanejo od 230€ naprej. Tu pa je bil poleg osnovne opreme zraven še mikrofon, avtopolnilec pa garancija do konca tega leta.

Kolikor sem jo preiskusil, pa sem zadovoljen.
Tudi jaz jo imam, kupil pred enim letom pri Mirotu (je danes tudi bil tam). Enako izredno zadovoljen. Cena nove je bila 290 €, z mikeom, 12Vpolnilcem, torbico. Ko mi je crknil 230Vpolnilec, mi ga je MIro gratis poslal.

Nekaj sem eksperimentiral z drugimi antenami (gumištrudli), a se je origigi najboljše obnesla, niti Diamond SRH701 se ni izkazal.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 502 dni