www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nadlegovanje po telefonu
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Samo87
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jan 2008 2:14
Aktiv.: 2.18
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 12:32 pm    Naslov sporočila:  Nadlegovanje po telefonu Odgovori s citatom

Nekdo me neprestano nadleguje po telefonu. Je kakšna možnost, da se blokira ena točno določena številka? Imam telefon NOKIA N95, vendar nisem našel te opcije. Lahko to stori operater (sem pri tušmobilu)? Preden grem klicat in tečnarit na tušmobil, bi prosil, da poveste vaše morebitne izkušnje s tem!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
boriskozjan
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23
Aktiv.: 4.73
Kraj: Šmarje pri Jelšah

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 12:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

zabeležiš 5 klicev (ura klica) in pošleš operaterju. Prvič mu pošlejo opozorilo, naslednič pa odklop...

lp,boris
Nazaj na vrh
Peter123
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2009 15:34
Aktiv.: 7.20
Kraj: Lj.

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 12:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prijavi v center za uporabnike pri tvojem ponudniku (pri tebi Tuš mobil).
Če to ne zaleže prijavi na policijo kot nadlegovanje.

Nekateri če ne vsi operaterji imajo možnost blokiranja določenih št..
Nazaj na vrh
Dorijan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48
Aktiv.: 12.38
Kraj: južnoprimorska

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 12:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

če maš nokjo poglej kateri programi so za ustvarjanje blacklista
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 12:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče je pa kakšna skrita oboževalka? Cool
Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.53
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 1:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slowfly je napisal/a:

Ni za reči dvakrat, izgleda simpatično. Šalo na stran.

Lahko pogledaš za dodatnim programjem nekaj se bo gotovo našlo.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.86
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 1:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Izklopi zvonjenje za nadležno številko. Mislim, da se bo tisti ki te nadleguje naveličel, če se nihče ne bo oglasil.
Peter123
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2009 15:34
Aktiv.: 7.20
Kraj: Lj.

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 1:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Točno Silvo me je spomnil na rešitev, ki sem jo sam uporabljal.
V telefonu sem preko vgrajenega snemalnika (diktafona) posnel cca 10s tišine. Nato sem ta posnetek nastavil kot zvonjenje za "nezaželene" klice.

Rešitev v primeru, da ne najdeš ali nočeš nalagati dodatnih programov.
Nazaj na vrh
sebastjan.kamensek
Član
Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04
Aktiv.: 5.00
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 1:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko sem se uzadno šel tole sem moral na mobitelu izpolnik nek obrazec, da zagotavljam da so podatki točni, in da bodo preganjal mene, če sem se izmislil, tako, da človek na koncu dobi občutek, da si sam tisti, ki si kriv za nadlegovanje. Samo za info, si mogoče že pogledal v imenik? Meni se je že zgodilo, da me je ena številka naprestano klicala in ko sem dvognil je bila tišina. No ko sem preko imenika ugotovil, kdo je, sem poklical kar na domač telefon. Izkazalo se je, da je oseba hotela kontaktirati zaradi službe pa ji je na mobilnem telefonu poginil mikrofon. Bizarno ampak mogoče....

Drugače pa ja, na tuš mobil pa tečnarit ali pa tale software

Lahko pa si malo "žleht" če se klici ponavljajo ob določeni uri, pa recimo narediš preusmeritev na policijsko postajo ali pa na 113. Če sem prav zadnjič razumel enega gospoda, mi je dejal da se pri preusmeritvi ohrani orignalni id klicatelja in ne id preusmeritvenega telefona.( ne me držat za besedo ker nisem siguren če to drži) Ideja pa je... Wink

l.p.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Samo87
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 1:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slowfly je napisal/a:

Uganil si! Vendar na žalost ta oboževalka ni kakšna sexy 20 letna nimfomanka, ampak neka zaostala 40 letnica! (zaostala v pravem pomenu besede)

Drugače pa hvala za dobre predloge! Najbolj pa mi je všeč tale:
boriskozjan je napisal/a:
zabeležiš 5 klicev (ura klica) in pošleš operaterju. Prvič mu pošlejo opozorilo, naslednič pa odklop...

Ker ženska najbrš ne bo kar na hitro odnehala, bi ji izklopili telefon. S tem bi rešil še nekaj ostalih "muzikontarskih kompanjonov", ki jih poleg mene še nadleguje.

Je pa zanimivo, da je danes samo 2x klicala, kar je glede na prejšnjih nekaj dni (15x do 20x) izredno malo. Ampak do večera je še kar nekaj Laughing
Nazaj na vrh
Samo87
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 1:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sebastjan.kamensek je napisal/a:
Lahko pa si malo "žleht" če se klici ponavljajo ob določeni uri, pa recimo narediš preusmeritev na policijsko postajo ali pa na 113. Če sem prav zadnjič razumel enega gospoda, mi je dejal da se pri preusmeritvi ohrani orignalni id klicatelja in ne id preusmeritvenega telefona.( ne me držat za besedo ker nisem siguren če to drži) Ideja pa je... Winkl.p.

Haha, tole idejo sem pa že sam imel, vendar se je rajši nisem poslužil, da ne bi koga drugega zafrknil.
Nazaj na vrh
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.44
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 1:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Narediš preusmeritev ob zasedeni številki... Ko "skenslaš" klicočega leti na preusmeritev.
Nazaj na vrh
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 1:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo87 je napisal/a:
Slowfly je napisal/a:

Uganil si! Vendar na žalost ta oboževalka ni kakšna sexy 20 letna nimfomanka, ..

No sedaj bi pa bil še izbirčen.... Cool

Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.53
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 2:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Simon87, žal je to začela počasi biti stalna praksa, da nezadovoljne žene "uletavajo" za "mladci", ker jih očitno nobeden mož njenih let ne more zadovolit oz. le ti skakajo čez plot z drugimi.

Želim ti obilo uspeha pri reševanju tovrstnih težavah obojestransko, čeprav se mi zdijo prav simpatične, ker ne poznam, da bi me ženske takole nadlegovale.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
klemen88
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37
Aktiv.: 3.51
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 17, 2010 2:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mucek4 je napisal/a:
Narediš preusmeritev ob zasedeni številki... Ko "skenslaš" klicočega leti na preusmeritev.

Hm...a ne pol ti plačaš tiste minute pogovora?
Drugače jo prijavi tako kot so ti predlagali nekateri!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 503 dni